Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 23:29

Άνετη νίκη για τη Νικόπολη που την κρατά στην κορυφή της βαθμολογίας (video)

Μια άνετη και καθαρή νίκη, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως ήταν ο Μολοσσός, έκανε η ομάδα της Νικόπολης Πρέβεζας το απόγευμα του Σαββάτου στο ΔΑΚ Πρέβεζας, για την 15η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ, κερδίζοντάς τον με 80-57.

Οι παίκτες του Σπύρου Πολίτη πήραν κεφάλι στο σκορ από το πρώτο λεπτό και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα, με την διαφορά να αυξάνεται όσο περνούσε ο χρόνος.

Με τους Νίκα, Χρήστου, Ζαλοκώστα και Τσιτσώνη να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, αλλά και τους Ροντογιάννη και Κοντογιάννη να βοηθούν πάρα πολύ, η ομάδα της Πρέβεζας, κέρδισε έναν ακόμη ροζ φύλλο αγώνα, που την κρατά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Σπύρος Πολίτης βλέποντας την διαφορά να αυξάνεται έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε νέους αθλητές που προέρχονται από τα παιδικά και εφηβικά τμήματα του συλλόγου.

Από τους φιλοξενούμενους διψήφιο αριθμό πόντων είχαν οι Ζήσης και Μάκης.

Δεκάλεπτα: 24-14, 44-23, 60-43, 80-57

Εξαιρετική η διαιτησία των κ.κ. Τσίγα και Γεροδήμου.

Σ.Κ. Νικόπολη (Σπύρος Πολίτης): Αθανασίου, Κοντογιάννης 9, Σουλιώτης, Τσιτσώνης 15(5), Ροντογιάννης 9(1), Ζαλοκώστας 13(2), Κασκάνης, Χρήστου 15, Νίκας 19(2), Σαμπάνης, Παππάς, Γκιόκας.

Α.Σ Μολοσσών (Κώστας Γεωργιαδής): Βρασταμήνος 3(1), Κορδάς, Στύλος 4, Παλιόγλου 3, Ζήσης 19(2), Μελισόβας 6, Μάκης 11, Γούλας 7, Μάστορας 4, Λάμπρου.

Προηγούμενο Άρθρο

Τεράστια νίκη για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας – Κέρδισε με 3-0 τον Πορφύρα (video)

Επόμενο Άρθρο

“Κουρδιστό Πορτοκάλι”: Μασκέ Disco Party από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας με DJ τον Χάρη Τσίτο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...