Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 19:55

Άνετη νίκη για τα κορίτσια του Φιλαθλητικού – Μένουν στην κορυφή της βαθμολογίας

Τη 2η νίκη του πέτυχε ο Φιλαθλητικός ΓΣ Πρέβεζας με 3-0 σετ (25-20,25-19,25-22) επί του ΑΣ Ιωαννίνων σήμερα στο ΔΑΚ Πρέβεζας.Η σημερινή νίκη του ήταν μία νίκη ουσίας μετά από αυτήν της πρεμιέρας επί ενός δυνατού αντιπάλου γεμίζοντας αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία την ομάδα.

Το 1ο σετ ήταν αμφίρροπο ,οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τον αγώνα  με νευρικότητα  και εκατέρωθεν λάθη  και συμβάδισαν μέχρι τα μισά του σετ. Ένα ταιμ άουτ του Π.Παπαδόπουλου και ένα σερί από δύσκολα σέρβις αποσυντόνισαν την ομάδα των Ιωαννίνων οδηγώντας την σε λάθος υποδοχές και επιθέσεις πράγμα που εκμεταλλεύτηκε ο Φιλαθλητικός και κέρδισε το σετ με 25-20.Στο 2ο σετ η ομάδα της Πρέβεζας ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της  με επιθετικό πλουραλισμό και σφιχτή άμυνα  κερδίζοντας  εύκολα με 25-19. Στο 3ο σετ ο ΑΣ Ιωαννίνων προσπάθησε να μπει στον αγώνα και να απειλήσει τον Φιλαθλητικό όμως με πολύ καλή αμυντική λειτουργία  και σωστή διαχείριση  του σκορ , ο Φιλαθλητικός επικράτησε χαρίζοντας χαμόγελα χαράς και αισιοδοξίας στο ενθουσιώδες κοινό που κατέκλυσε το κλειστό γυμναστήριο Πρέβεζας .

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ (Παπαδόπουλος- Βοηθ Πρπ Τσουμάνης-Γεωργοπέτρης)  Γκιμπερτ , Κοσμίδου , Σιούλα , Θεοδωράκη , Parshyna , Κούκα , Ρίτσα, Σάμπου , Πατακιάρα , Αγόρου , Μέλου.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης): Μπόζιου,Παππά Αικ., Καλουτσάκη, Chabai, Νιακοπούλου/λ, Νταγκοπούλου, Παππά Κλ., Τικμανίδου, Ανουλίδου, Κακαγή, Μίχου, Μπάρλα/λ, Μπουρλή, Τσάμου.

Φωτογραφίες: prevezavolley.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Την τιμητική διάκριση στα Κρατικά Βραβεία για τα “Πρεβεζάνικα Χρονικά”

Επόμενο Άρθρο

Ανακοίνωση – απάντηση σε ανάρτηση ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου στα social media

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...