Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 7:15

Άμεση λύση στις ”κρύες” αίθουσες του ΔΙΕΚ Πρέβεζας δίνει ο δήμος (video)

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρο των σχολικών επιτροπών του Δήμου Λεωνίδα Αργυρό, είχαν ο διευθυντής του ΔΙΕΚ Πρέβεζας Γιάννης Αναγνωστάκης, καθηγητές και εκπρόσωποι φοιτητών των τμημάτων, το πρωΐ της Δευτέρας.

Ο λόγος της συνάντησης ήταν το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει με τις ”κρύες” αίθουσες στις οποίες οι φοιτητές κάνουν μάθημα στο ΔΙΕΚ, αφού δεν διαθέτουν θέρμανση.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ιδιαίτερα τις ημέρες όπου η θερμοκρασία είναι χαμηλή, οι φοιτητές να κάνουν μάθημα φορώντας μπουφάν, γάντια, ενώ λόγω τις Πανδημίες οι αίθουσες μένουν για πολλές ώρες με ανοικτά τα παράθυρα, κάτι που δυσκολεύει τόσο τους καθηγητές, όσο και τους φοιτητές να κάνουν μαθήματα.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας άκουσε προσεκτικά αυτά που του μετέφεραν τόσο ο διευθυντής του ΔΙΕΚ, όσο και οι εκπρόσωποι των φοιτητών και έδωσε άμεσα εντολή να επισκεφθεί ψυκτικός το σχολικό συγκρότημα, προκειμένου να δει τους χώρους και να τοποθετηθούν άμεσα κλιματιστικά.

”Γνωρίζετε ότι το ΔΙΕΚ δεν είναι στα σχολικά συγκροτήματα που υπάγονται στον Δήμο, ωστόσο δεν μπορούμενα αφήσουμε τους φοιτητές να μένουν για ώρες στις αίθουσες χωρίς θέρμανση. Θα δώσουμε άμεσα λύση με την αγορά κλιματιστικών” τόνισε ο Δήμαρχος Πρέβεζας, για να δεχθεί τις ευχαριστίες των εκπροσώπων του ΔΙΕΚ.

Προηγούμενο Άρθρο

Νέα εκπομπή: Οι πρώτες ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ έκαναν πρεμιέρα (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Η Τοπική Κοινότητα Πρέβεζας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...