Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 19:52

Άγρια επίθεση σκύλου σε 70χρονη στην Πρέβεζα – Την έστειλε στο Νοσοκομείο

Τον τρόμο έζησε το απόγευμα της Πέμπτης μια 70χρονη γυναικά στην Πρέβεζα, όταν δέχθηκε μια άνευ προηγουμένου επίθεση σκύλου στην περιοχή της Τάπιας, ενός δρόμου όπου καθημερινά δεκάδες συμπολίτες μας περπατούν, κάνουν ποδήλατο ή και βόλτες οι μητέρες τα μωρά τους με τα καροτσάκια.

Ήταν λίγο μετά της 5 το απόγευμα, όταν η 70χρονη έκανε την καθιερωμένη βόλτα με το ποδήλατό της, όταν ξαφνικά και χωρίς να έχει προηγηθεί το παραμικρό ένα μεγαλόσωμο άσπρο σκυλί της επιτέθηκε και άρχισε να την δαγκώνει στο δεξί πόδι.

Η γυναικά προσπάθησε να προστατευτεί από την άγρια επίθεση του σκύλου βάζοντας ανάμεσα σε εκείνη και τα δόντια του ζώου το ποδήλατο, αφού κατάφερε και κατέβηκε από αυτό.

Η 70χρονη άρχισε να καλεί σε βοήθεια, όπου για καλή της τύχη μία κάτοικος της περιοχής έτρεξε και άνοιξε την αυλόπορτα, προκειμένου η άτυχη γυναίκα να μπει και να προστατευτεί από την μανία του σκύλου.

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες άγριων επιθέσεων στην πόλη της Πρέβεζας, από αδέσποτα σκυλιά τα οποία στέλνουν στο Νοσοκομείο συμπολίτες μας.

Η 70χρονη οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο όπου και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τους ιατρούς, ενώ στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο σπίτι της από μέλη της οικογένειάς της.

Η ίδια προσπαθεί να συνέλθει από την άγρια επίθεση που δέχθηκε από τον σκύλο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το ίδιο σκυλί έχει επιτεθεί μέσα σε μία εβδομάδα σε δύο ακόμη γυναίκες.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Το «Road to Recovery» σήμερα στην Αθήνα παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Επόμενο Άρθρο

Κάλεσμα Σ.Κ Νικόπολη Πρέβεζας στους φιλάθλους

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...