Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 14:46

Άγνωστοι εισβάλουν νύχτα στην αίθουσα του Δημοτικού Σταδίου Πρέβεζας

Έχουν περάσει δύο μήνες από την ημέρα εγκαινίων της αίθουσα ”Ντίνος Σαγανάς” του Δημοτικού Σταδίου Πρέβεζας ”Αθανασία Τσουμελέκα”, παρουσία της δημοτικής αρχής, των πρωταθλητών στίβου Γιάννη Νυφαντόπουλου, Κώστα Μυλωνά και Αντρέα Μίτα, των αθλητικών συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Ωστόσο οι εργασίες της αίθουσας δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη, λείπει η κεντρική πόρτα, με αποτέλεσμα ο χώρος να είναι αφύλακτος τις νυχτερινές ώρες.

Στο onprevezanews.gr έφτασαν καταγγελίες από πολίτες οι οποίοι τις νυχτερινές ώρες περνούν από το Δημοτικό Στάδιο, το οποίο είναι κλειστό (κλείνει για συλλόγους και κοινό στις 20.00 κάθε μέρα), παρατηρώντας ότι τα φώτα της αίθουσας είναι ανοικτά.

Από ανθρώπους των συλλόγων που γυμνάζονται στο δημοτικό στάδιο έχουν παρατηρηθεί αλλαγές θέσεων σε όργανα γυμναστικής, χωρίς ωστόσο να έχει λείψει οτιδήποτε μέχρι σήμερα.

Ο Δήμος Πρέβεζας θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει στην τοποθέτηση της κεντρικής πόρτας της αίθουσας, προκειμένου να σταματήσει η οποιαδήποτε παράνομη είσοδος εντός, τις μεταμεσονύχτιες ώρες και το ενδεχόμενο πρόκλησης καταστροφής.

Προηγούμενο Άρθρο

Ανακοίνωση Τμήματος Πρέβεζας ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ: Μνημείο ολοκαυτώματος και παρεμβάσεις στο δημόσιο χώρο

Επόμενο Άρθρο

Στις κάλπες ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. Πρέβεζας την Κυριακή 10 Mαρτίου για εκλογές οργάνων – Τα εκλογικά κέντρα στο Ν. Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...