Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 4:09

“Άγγιξε” την 4άδα στο 60άρι της Βαρκελώνης η Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια στον αποψινό προημιτελικό του Women’s Tec Cup στη Βαρκελώνη, όμως τελικά έχασε την τρίωρη μάχη με τη Valeria Savinykh και έμεινε εκτός ημιτελικών.

Η Παπαμιχαήλ “άγγιξε” τη μεγάλη πρόκριση, αλλά έχασε μέσα από τα χέρια της το tie-break του 2ου σετ και το πλήρωσε ακριβά, καθώς στη συνέχεια ηττήθηκε από τη Savinykh με 3-6, 7-6 (6), 6-1.

Η Ελληνίδα τενίστρια, Νο.6 στο ταμπλό και Νο.213 στον κόσμο, είχε κερδίσει καθαρά το 1ο σετ και είχε προηγηθεί με 5-1 στο tie-break του 2ου σετ, φτάνοντας πάρα πολύ κοντά στη νίκη.

Έχασε όμως τους 5 επόμενους πόντους και ξαφνικά βρέθηκε αντιμέτωπη με set point στο 5-6. Το έσβησε, αλλά η Ρωσίδα είχε και δεύτερη ευκαιρία και τελικά πήρε το tie-break με 8-6.

Μετά απ’ αυτό η Savinykh, Νο.3 στο ταμπλό και Νο.193 στον κόσμο, είχε ξεκάθαρο πλεονέκτημα και έχασε μόνο ένα game στο 3ο σετ, για να ολοκληρώσει την ανατροπή σε 2 ώρες και 56 λεπτά.

Παρά την πικρία και τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τη Δέσποινα, ήταν δίχως αμφιβολία μια καλή εβδομάδα στη hardcourt διοργάνωση των 60.000 δολαρίων στη Βαρκελώνη.

Πέτυχε 2 νίκες στα γήπεδα της ακαδημίας Carlos Ferrer Salat, αποκλείοντας στον 1ο γύρο τη Γαλλίδα Nahia Berecoechea με 6-3, 6-3 και στον 2ο γύρο τη Βρετανίδα Emilie Lindh με 6-3, 3-6, 6-4.

Πηγή: tennisnews.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Νέο μεταγραφικό απόκτημα η Κάλλη Μύθου για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Πανευρωπαϊκο Ιερουσαλήμ 2023 Κ20: Την Τρίτη ρίχνεται στη μάχη για το μετάλλιο ο Αντρέα Μίτα στο ύψος

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...