Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024, 0:49

”Χρειαζόμαστε την στήριξη όλων” τόνισαν τα μέλη της Νικόπολης στην γενική συνέλευση

 Στην αίθουσα της Θεοφανείου πραγματοποιήθηκε το πρωΐ της Κυριακής η γενική συνέλευση του Σ.Κ Νικόπολη Πρέβεζας με την συμμετοχή μελών του διοικητικού συμβουλίου, προπονητών των τμημάτων και αρκετών φίλων του συλλόγου.

Η γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε με σκοπό να υπάρξει ένας απολογισμός της χρονιάς που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, αφού η αντρική ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της National League 2, καθώς επίσης να ακουστούν και οι προβληματισμοί που υπάρχουν.

Την συζήτηση άνοιξε ο πρόεδρος του συλλόγου Στάθης Σκλαβενίτης, ο οποίος μίλησε τόσο για την χρονιά που ολοκληρώθηκα, αλλά και για τα 5 χρόνια που βρίσκονται στο τιμόνι της ομάδα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

”Στόχος μας είναι ένας καλύτερος σχεδιασμός, ένα πλάνο τριετίας, με καλύτερη λειτουργία τόσο των αγωνιστικών τμημάτων, όσο και των ακαδημιών και την παραμονή της ομάδας στη Γ Εθνική. Θέλουμε στήριξη σε ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και στο χορηγικό κομμάτι, στο οποίο υστερούμε, και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με διεύρυνση του Συμβουλίου, να συμπληρωθεί το Δ.Σ και να βοηθήσει στο κομμάτι της διαχείρισης. Σε αυτή τη φάση η ομάδα δεν έχει οφειλές. Είμαστε στο μηδέν. Πέρυσι τελειώσαμε στο +, αλλά φέτος είμαστε στο μηδέν” τόνισε ο Στάθης Σκλαβενίτης, για να συνεχίζει: ”Είμαστε ένα από τα 60 σωματεία στην χώρα μας που συμμετέχουμε στο πρόγραμμα της εταιρικής ευθύνης του ΟΠΑΠ, στο οποίο ενταχθήκαμε για 3 χρόνια, με τον ΟΠΑΠ να μας παρέχει αθλητικό υλικό αλλά και ασφάλεια στα παιδιά ηλικίας 14 έως 15 ετών του συλλόγου μας”.

Ακολούθησε ο γραμματέας του συλλόγου Αποστόλης Σταυρίδης, ο οποίος έκανε μια αναδρομή στην ιστορία του συλλόγου, από το χθες στο σήμερα, ενώ αναφέρθηκε και στην ένταξη της ομάδας στο Αθλητικό Μητρώο, λέγοντας ότι η Νικόπολη είναι από τα πρώτα σωματεία που μπήκαν.

Ο Αποστόλης Σταυρίδης αναφέρθηκε επίσης και στα οικονομικά του συλλόγου τα οποία γνωρίζει πάρα πολύ καλά, λέγοντας ότι η Νικόπολη είναι ένα σωματείο το οποίο είναι τόσο ασφαλιστικά όσο και φορολογικά ενήμερο και σήμερα δεν οφείλει πουθενά, παρόλες τις αυξημένες υποχρεώσεις που έχει.

”Θέλουμε μια αντρική ομάδα η οποία να πρωταγωνιστεί στην Γ’ Εθνική και να μην ανεβοκατεβαίνει. Είναι δύσκολο το γνωρίζουμε, αλλά έτσι πρέπει να γίνει και αυτό θέλουμε να κάνουμε” κατέληξε.

Για τις ακαδημίες του συλλόγου, όπου απαριθμούν 220 παιδιά όλων των ηλικιών μίλησε το μέλος του Δ.Σ Αποστόλης Σουλιώτης.

”Οι ακαδημίες μας είναι η ζωή και η ψυχή του συλλόγου μας. Σήμερα απαριθμούμε 220 παιδιά όλων των ηλικιών και η δουλειά που γίνεται είναι εξαιρετική. Ωστόσο χρειαζόμαστε κόσμο να βοηθήσει δεν μπορεί 5 άτομα να τρέξουν τόσο τα αγωνιστικά τμήματα, όσο και τα τμήματα των ακαδημιών. Θα πρέπει να ενεργοποιηθούν και άλλοι και να έρθουν να βοηθήσουν” είπε ο κ. Σουλιώτης.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο πρεβεζάνος General Manager της Ακαδημίας Μπάσκετ και προπονητής της ομάδας Κ14 του Άρη Θεσσαλονίκης Νίκος Τζώρας, ο οποίος μιλώντας προς τους παρευρισκόμενους τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Αλκίνοος Κωνής που μένει και εκείνος στην Θεσσαλονίκη μόνιμα, θα βοηθήσουν τον σύλλογο με τις γνώσεις που έχουν σε μια προσπάθεια να βρεθούν εκείνες οι λύσεις που θα δώσουν άλλη πνοή στην λειτουργία του.

Ωστόσο ανακοινώθηκε εκ νέου ημερομηνία και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 11 το πρωΐ στην αίθουσα της Θεοφανείου, προκειμένου να κατατεθούν ονόματα τα οποία επιθυμούν να βοηθήσουν τον σύλλογο της Πρέβεζας μέσα από θέσεις ευθύνης.

Προηγούμενο Άρθρο

Την Τρίτη στο νομό Πρέβεζας ο Υφυπουργός Υγείας Δ. Βαρτζόπουλος- Το πρόγραμμα επισκέψεων

Επόμενο Άρθρο

Στα τελικά του NCAA Παυλίδης και Μίτα – Φετινό ρεκόρ για Τριανταφύλλου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...