Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024, 22:07

Φωνές και ένταση στον Βοτανικό για τα γήπεδα του Αμπαλί

Και ενώ η εκδήλωση που πραγματοποιούσε η Λαϊκή Συσπείρωση στον Βοτανικό Κήπο το απόγευμα του Σαββάτου πήγαινε καλά, ξαφνικά άναψαν τα αίματα.

Αιτία των παραπάνω ήταν ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας επί δημαρχίας Μιλτιάδη Κλάπα και εκπρόσωπος του συλλόγου Αγ. Γεωργίου Κωνσταντίνος Καλέντζης, πήρε το μικρόφωνο για να μιλήσει.

Και εκεί που μιλούσε είπε ότι θα πρέπει να φύγουν τα γήπεδα του Αμπαλί από την Κυανή Ακτή και να μεταφερθούν στο χώρο εκεί που βρίσκεται σήμερα ο Δημοτικός Κινηματογράφος.

Μέλη του συλλόγου Αμπαλί Πρέβεζας, όπου εκείνη την στιγμή έκαναν προπόνηση στα γήπεδα της Κυανής Ακτής άκουσαν τα όσα είπε ο κ. Καλέντζης και ξέσπασαν σε γιουχαρίσματα, ενώ κάποιοι εξ αυτών πήγαν μέσα στον χώρο του Βοτανικού για να ζητήσουν τον λόγο.

Οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης μόλις είδαν τα μέλη του Αμπαλί Πρέβεζας, ξεκαθάρισαν από την αρχή ότι δεν υιοθετούν τα όσα είπε ο κ. Καλέντζης, και ότι δεν έχουν οποιοδήποτε πρόβλημα μαζί του.

Όμως ήταν αργά με μέλη του συλλόγου Αμπαλί Πρέβεζας να διαπληκτίζονται λεκτικά με τον κ. Καλέντζη, ενώ χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων δεν φτάσαμε στα άκρα.

Πάντως να θυμίσουμε ότι τα γήπεδα του Αμπαλί δημιουργήθηκαν επί δημαρχίας Μιλτιάδης Κλάπα, στο σχέδιο ανάπλασης της Κυανής Ακτής, με τον κ. Καλέντζη να ψηφίζει υπέρ.

Τέλος να πούμε ότι ο κ. Καλέντζης, πριν μπει στον χώρο του Βοτανικού πήγε στα γήπεδα του Αμπαλί, εκεί όπου συνεχάρη τα μέλη για την σπουδαία δουλειά που έκαναν με την ανάδειξη του Κήπου με τον καθαρισμό.

Φωτογραφία: prevezabest.blogspot.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Βρέφος 35 ημερών υπέστη εγκεφαλικό

Επόμενο Άρθρο

Να ζήσετε Γιώργο και Παναγιώτα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...