Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 18:20

Φονική επίθεση σκύλου σε γυναίκα στον Κάμπο Φιλιππιάδας (φωτογραφίες ΣΟΚ)

Τον τρόμο έζησε μία γυναίκα το πρωΐ της 1η Μαρτίου στην περιοχή του Κάμπου Φιλιππιάδας, όταν δέχθηκε φονική επίθεση από σκύλο.

Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά, χωρίς η ίδια να αντιληφθεί τίποτα, το μόνο που ένιωσε ήταν τα δόντια και τα νύχια του σκύλου να την καρφώνουν σε όλη της το κορμί, αφού όπως δήλωσε η ίδια στο onprevezanews.gr, την έσερνε για αρκετά μέτρα πάνω στον δρόμο. ”Είχα πάει βόλτα στο συγκεκριμένο σημείο ένα σκυλάκι μιας φίλης μου και χωρίς να καταλάβω τίποτα είδα έναν σκύλο να τρέχει με δύναμη καταπάνω μου και να με ρίχνει κάτω. Στην συνέχεια με δάγκωνε παντού με τα δόντια ενώ με τα κοφτερά νύχια του με κάρφωνε…” δηλώνει συγκλονισμένη στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της και συνεχίζει: ”στο συγκεκριμένο σημείο πηγαίνει αρκετός κόσμος βόλτα. Τι θα γινότανε αν στην θέση μου ήταν κάποιο μικρό παιδί; ΄΄.

Το συγκεκριμένο σκυλί δεν είναι αδέσποτο και έχει ιδιοκτήτη, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έσπασε την αλυσίδα και βγήκε στους δρόμους.

Η γυναίκα καθ’ όλη την διάρκεια της επίθεση, προσπαθούσε να προστατεύσει το κεφάλι και το στήθος της και με μία μικρή ομπρέλα που κρατούσε χτυπούσε το σκυλί στο κεφάλι, σε μία προσπάθεια να την αφήσει. Το σκυλί όμως αντί να την αφήσει συνέχιζε το δολοφονικό του έργο, με την άτυχη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια τους περαστικούς.

Τις φωνές της άκουσε μία γυναίκα που περνούσε από το σημείο και εκείνη από την πλευρά της κάλεσε έναν άντρα, ο οποίος ήταν εκείνος που κατάφερε να βγάλει και να σώσει από τα λυσσαλέα χτυπήματα του σκύλου την γυναίκα.”Δεν ξέρω αν θα μιλούσαμε σήμερα αν δεν ερχότανε ο κύριος να με σώσει” λέεί η γυναίκα.

Αιμόφυρτη, με τις ζωτικές λειτουργίες σε πολύ επικίνδυνο σημείο, η βαριά τραυματισμένη γυναίκα αρχικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κ.Υ ΦΙλιππιάδας, ενώ λόγω τον πολλαπλών τραυμάτων της μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Άρτας, όπου μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο, αφού είχε δεχθεί δαγκώματα στα πάνω και κάτω άκρα με αποτέλεσμα ο τένοντας να υποστεί τεράστια ζημιά.

”Οι γιατροί όταν με είδαν νόμιζαν ότι είμαι θύμα τροχαίου. Δεν πίστευαν ότι όλα τα τραύματα μου τα προκάλεσε σκύλος. Έκαναν τον σταυρό τους” συνεχίζει να αφηγείται στο onprevezanews.gr.Η αστυνομία προχώρησε σε αυτεπάγγελτη καταγγελία και μήνυση κατά του ιδιοκτήτη του σκύλου, ο οποίος σύμφωνα με την γυναίκα δεν ενδιαφέρθηκε μέχρι και σήμερα να δει την κατάστασή της.

Η γυναίκα μετά από 7 ημέρες νοσηλείας βγήκε από το νοσοκομείο και ξεκινά ο γολγοθάς της αποθεραπείας της, όπου θα είναι μακρύς, αφού θα χρειαστεί πολλές φυσιοθεραπείες και φαρμακευτικές αγωγές.

”Δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι. Θα χρειαστεί αρκετά μεγάλο διάστημα για να επανέλθω, αν δεν μου αφήσει προβλήματα” εξομολογείται η ίδια.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται το ιατροδικαστικό πόρισμα από τον Ιατροδικαστή Άρτας, ο οποίος επισκέφθηκε και εξέτασε την γυναίκα στο Νοσοκομείο.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Η αγαπημένη σας λαγάνα από το Ξυλόφουρνο φούρνο Δρακούση-Καλδάνη

Επόμενο Άρθρο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε πίσω τους βαθμούς και μπήκε στα πλέι οφ της Superleague

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...