Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023, 10:33

«Τραβήχτηκε» μέχρι τα διόδια για να δει αν μπορεί να επισκεφθεί τον άντρα της στην Πρέβεζα! | ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθεί μια ιστορία με πρωταγωνίστρια μια πολύ, πολύ, πολύ γλυκούλα κυρία. Την κυρία Σοφία.

Η κυρία Σοφία, που λέτε μένει στο Θησείο. Μόνιμη κάτοικος Αθηνών η οποία προσέχει τα εγγονάκια της στην πρωτεύουσα και ζει τη φυσιολογική ζωή της Ελληνίδας γιαγιάς.

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα τούτες τις μέρες: Ο άντρας της είναι μόνιμος κάτοικος Πρέβεζας και ως εκ τούτου θα παραμείνει στο χωριό τις ημέρες του Πάσχα.

Τι έκανε λοιπόν η κυρία Σοφία; Αφού είδε και αποείδε, αφού πήρε τηλέφωνα στην αστυνομία για να ρωτήσει αν θα την αφήσουν να περάσει τα διόδια και να επισκεφθεί το σύζυγο χωρίς να πάρει καμία απάντηση, αποφάσισε να σηκωθεί πρωί πρωί και να πάει η ίδια με το αυτοκίνητό της μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας και να ρωτήσει.

Εκεί βρήκε για σύμμαχο την ρεπόρτερ του OPEN στην οποία είπε τον καημό της και έσπευσαν μαζί να ρωτήσουν τον αξιωματικό για τον αν μπορεί να περάσει την επόμενη ημέρα (σκόπευε να ταξιδέψει αύριο αν της το επέτρεπαν).

«Δεν ήθελα να έρθω και να γυρίσω πίσω και να φάω και γερό πρόστιμο. Ηρθα για να σιγουρευτώ», είπε.

Η απάντηση του αξιωματικού ήταν αρνητική και η στεναχώρια της κυρίας Σοφίας έκδηλη. Παρέμεινε όμως αξιοπρεπής και ψέλλισε ένα «δεν πειράζει, θα κάνουμε Πάσχα από το τηλέφωνο»…

Προηγούμενο Άρθρο

Στις 10 Μαΐου ο διαγωνισμός για την φύλαξη του λιμανιού Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Το ασφαλιστικό γραφείο Μήτσης Χρήστος σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...