Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024, 5:59

Το Toucan espresso & flavors bar έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του – Το ευχαριστώ του Γιάννη Αδάμη στους συνεργάτες του

Τα τελευταία χρόνια το Toucan espresso & flavors bar στην Λ. Ιωαννίνων στην Πρέβεζα έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου, κάνοντάς το ένα από τα πιο πολυσύχναστα στέκια της πόλης.

Φυσικά όλο αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς τους ανθρώπους του Toucan espresso & flavors bar, οι οποίοι με το χαμόγελο πάντα εξυπηρετούν όλους τους πελάτες άμεσα και με ευγένια.

Σε αυτούς τους συνεργάτες όπως τους χαρακτήρισε ο υπεύθυνος Γιάννης Αδάμης, η επιχειρήση έχει καταφέρει να κερδίσει, συμβάλοντας στην πετυχημένη πορεία της επιχείρησης τόσα χρόνια.

”Είσαστε αναπόσπαστο κομμάτι. Σας ευχαριστώ για την σημαντική σας συμβολή” είπε χαρακτηριστικά.

Η διεύθυνση του Toucan espresso & flavors bar, θέλοντας να δείξει και έμπρακτα το ευχαριστώ προς όλα τα στελέχη της, άνοιξε τραπεζικό λογαριασμό στην τράπεζα Ηπείρου, εκεί όπου κατατέθηκε ένα ποσό για τον τυχερό που κέρδισε το φλουρί.

Η Πρωτοχρονιάτικη πίτα κόπηκε την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, παρουσία του υπευθύνου Γιάννη Αδάμη και της οικογένειάς του και συνεργατών της επιχείρησης.

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Δήμος Πρέβεζας διεκδικεί και φέτος Γαλάζιες Σημαίες

Επόμενο Άρθρο

Έσωσε m.p. και μπήκε 8άδα η Παπαμιχαήλ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...