Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 15:39

Το “Selfie” θα ξεσηκώσει και θα προβάλλει στο πανελλήνιο την Πρέβεζα!

Στην πόλη της Πρέβεζας βρίσκεται σήμερα η εκπομπή “Selfie” η οποία θα γνωρίσει στο κοινό της (κυρίως νεαρών ηλικιών) τον τόπο μας και τις ομορφιές του.Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν περίπου στις 7 το απόγευμα με “φόντο” την προκυμαία της Πρέβεζας όπως αυτή φαίνεται από το εμπορικό λιμάνι.

Στο εμπορικό λιμάνι λοιπόν θα είναι η “έδρα” των γυρισμάτων όπου μάλιστα μετά το τέλος τους η Χορωδία “Αρμονία” θα παρουσιάσει μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια που έχουν την υπογραφή Πρεβεζάνων δημιουργών. Μέσω του κουίζ στο οποίο θα μετέχουν οι παίκτες, οι θεατές της επιτυχημένης εκπομπής της ΕΡΤ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το ιστορικό κέντρο και τα σημεία αναφοράς του.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Στράτο Ιωάννου η εκπομπή βρέθηκε στην Ήπειρο (σε Βουλγαρέλι Άρτας, σήμερα Πρέβεζα και αύριο Τετάρτη στην Πάργα) στο πλαίσιο των δράσεων της Περιφέρειας Ηπείρου για την προώθηση του τουρισμού.

To SELFIE είναι ένα πρωτότυπο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, ελληνικής έμπνευσης και παραγωγής, που προβάλει με σύγχρονο τρόπο τις ομορφιές της πατρίδας μας! Ένα ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, που ταξιδεύει και παίζει σε όλη την Ελλάδα, ανανεωμένο στον 4ο κύκλο εκπομπών του και μας χαρίζει ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες και πιο πολλά παιχνίδια!

Το νέο κύκλο των 20 επεισοδίων του ανανεωμένου SELFIE παρουσιάζει ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής και μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 20.00 από την ΕΡΤ2.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Απόψε ο εσπερινός για τους Αγίους Αναργύρους στον εσωτερικό χώρο του Κάστρου του Παντοκράτορα

Επόμενο Άρθρο

Με επιτυχία οι εκλογές στο Σύλλογο ΑμεΑ Ν. Πρέβεζας ” Η Ελπίδα”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...