Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024, 0:58

Το Τ.Ε.Ε Ηπείρου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Παρουσία πλήθους μηχανικών, εκπροσώπων αρχών και φορέων, η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Τμήματος Ηπείρου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Η εκδήλωση έγινε το βράδυ της Παρασκευής 27 Ιανουαρίουστο Ξενοδοχείο EpirusPalace.

Οι μηχανικοί βρέθηκαν μετά από χρόνια στην εκδήλωση, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Διοικούσας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος Γιάννης Τσίγκρος που καλωσόρισε τους συναδέλφους του αλλά και τους εκπρόσωπους των αρχών που παρέστησαν στην εκδήλωση.

“Σας καλωσορίζω στην εκδήλωση και εύχομαι μια καλή και παραγωγική χρονιά” ανέφερε στην εναρκτήρια ομιλία του ο κ.Τσίγκρος που συνοδευόταν από όλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ.Στη συνέχεια αναφέρθηκε με συντομία στο έργο και τις δράσεις που παρήγαγε το ΤΕΕ/ΤΗ την περασμένη χρονιά και υποσχέθηκε ότι θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο η προσπάθεια για ενίσχυση του θεσμού του ΤΕΕ καθώς και του ρόλου του Μηχανικού στην τοπική κοινωνία.

Παρών ήταν ο περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης. Ο κ. Καχριμάνης απευθύνθηκε στους συναδέλφους του και ευχήθηκε με τη σειρά του καλή χρονιά.

Ευχές για μια παραγωγική χρονιά και από τον κοσμήτορα της Πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Βασίλη Δημακόπουλο.

Χαιρετισμό έκαναν επίσης ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας κ. Λιάπης, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Ιωαννιτών κ. Ευάγγελος Πήχας και ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Δημήτρης Δημητρίου.

Ευχητήρια μηνύματα έστειλαν και βουλευτές των Νομών Ιωαννίνων και Πρέβεζας.

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Τσίγκρος

Προηγούμενο Άρθρο

Πραγματοποιήθηκε το ετήσιο ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των 140 και πλέον εκτελεσθέντων Κατοίκων Λάκκας Σουλίου

Επόμενο Άρθρο

Βόμβα Φώτη Ζέρβα: Δηλώνει ανεξαρτητοποίηση και παραιτείται από ΔΕΥΑ (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...