Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022, 8:07

Το σωματείο εργαζομένων του ΕΚΑΒ 7ης περιφέρειας ευχαριστεί φορείς και επαγγελματίες για την χορήγηση υγειονομικού υλικού

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας, ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο του Δήμου Πάργας Κο ΖΑΧΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ο οποίος πρόσφερε ένα θερμόμετρο με υπέρυθρες, ένα ηλεκτρονικό πιεσόμετρο και ένα παλμικό οξύμετρο στο Ε.Κ.Α.Β. Μεσοποτάμου.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας τέτοιες προσφορές συνδράμουν στην κοινωνική αλληλεγγύη αναγνωρίζοντας και το ρόλο του ΕΚΑΒ.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας, ευχαριστεί θερμά την εταιρεία DRAGON CLEAN με έδρα την Φιλιππιάδα για την προσφορά της σε προϊόντα γενικού καθαρισμού προς το ΕΚΑΒ Πρέβεζας. Επίσης η εταιρεία DRAGON CLEAN χορηγεί με την επίδειξη της υπηρεσιακής τους ταυτότητας σε όλους τους διασώστες του Ε.Κ.Α.Β. 7ης περιφέρειας:

– Έκπτωση 20% σε είδη απολύμανσης και αντισηπτικά

– Έκπτωση 10% στα χαρτικά είδη. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας τέτοιες προσφορές συνδράμουν στην κοινωνική αλληλεγγύη αναγνωρίζοντας και το ρόλο του ΕΚΑΒ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΘΩΜΑΣ 

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Προηγούμενο Άρθρο

Σποτάκι των εργαζόμενων του Γ.Ν. Πρέβεζας για την Παγκόσμια ημέρα Υγείας

Επόμενο Άρθρο

Για επιδοτούμενο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης για όλους τους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα ανεξαρτήτως του κλάδου ή του είδους της επιχείρησης ενημερώνει το Επιμελητήριο Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...