Κυριακή, 4 Ιουνίου 2023, 21:29

Το ρολόι μέσα στο σύννεφο – Το τρίτο μυθιστόρημα του Απόστολου Τάσση

Μετά τα ”Φώτα ομίχλης” (2018) και το ”Τωβίτ” (2019) ο συγγραφέας Απόστολος Τάσσης κυκλοφόρησε το τρίτο στη σειρά μυθιστόρημα με τίτλο ”Το ρολόι μέσα στο σύννεφο” από τις εκδόσεις Μελάνι πριν από λίγες ημέρες.

Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα βασισμένο σε αληθινές ιστορίες μετά από αφήγηση του Πρεβεζάνου σκηνοθέτη Μπάμπη Τσόκα, ενώ είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Αλέξανδρου Μπουντούρη.

Ιστορία

Μπορεί άραγε ο έρωτας να αλλάξει τη ροή του χρόνου; Μπορεί η μοίρα των ανθρώπων να υψωθεί πάνω από την Ιστορία και τα τραγικά γεγονότα μιας ταραγμένης εποχής; Ο Θεόφιλος και η Κική βλέπουν τη γενέθλια πόλη τους, την Πρέβεζα, να αλλάζει και προσπαθούν να κρατήσουν τους πόθους τους και τα όνειρά τους ζωντανά μέσα σε πολέμους και καταστροφές. Παράλληλα με τη δική τους ιστορία, παρακολουθούμε τον αγώνα μιας ολόκληρης γενιάς να βρει την ισορροπία και την ευτυχία μέσα σε έναν παράλογο κόσμο. Και ο χρόνος συνεχίζει να μετρά στο μεγάλο ρολόι της πόλης, και ο ζητιάνος ξαπλωμένος στα θεμέλιά του συνεχίζει να παρατηρεί τη ζωή που αδιάκοπα πασχίζει να ακουμπήσει το φως…

Το μυθιστόρημα του Απόστολου Τάσση, βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα και πρόσωπα, μας προτρέπει να στοχαστούμε για τη ζωή που χάνεται, για τα πάθη της ιστορίας και για τον μόνο κερδισμένο χρόνο, τον χρόνο της αγάπης.

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Ο Απόστολος Αν. Τάσσης γεννήθηκε στην Πρέβεζα. Σπούδασε νομικά στο Δ.Π.Θ. Ζει και εργάζεται στην Πρέβεζα ως δικηγόρος. Έχει εκδώσει τα μυθιστορήματα Φώτα ομίχλης, Γαβριηλίδης 2018 και Τωβίτ, Γαβριηλίδης 2019.

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Πρέβεζας.

Προηγούμενο Άρθρο

Ευχαριστίες της Ε.Ο.ΠΕ. για τα τελικά του Κ19 στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Πρέβεζα: Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Χορωδία Αρμονία: Νέες ακροάσεις για παιδιά 11 έως 14 ετών

Η Παιδική χορωδία “Αρμονία” Πρέβεζας ανακοινώνει ακροάσεις καινούριων χορωδών, παιδιά 11-14 χρονών την Παρασκευή 8/10 και το Σάββατο 9/10 στις ώρες 17:00-18:00 και 20:00-21:00 στην Δημοτική Πινακοθήκη Πρέβεζας, Γιάννης Μόραλης. Το ίδιο θα επαναληφθεί και […]