Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023, 4:29

Το Νοσοκομείο Πρέβεζας χρειάζεται ενίσχυση σε προσωπικό

Η Πανδημία του κορονοϊού συνεχίζει να χτυπάει ολόκληρο τον πλανήτη για ενάμιση χρόνο τώρα, με τα κράτη να έχουν ως μοναδικό εφόδιο ενάντια σε αυτό τα εμβόλια που έχουν παρασκευαστεί.

Στην Πρέβεζα την Τετάρτη 5 Μαΐου, άνοιξαν ακόμη δύο εμβολιαστικές γραμμές, σημειώνοντας μάλιστα ρεκόρ εμβολιασμών, πίσω από τα Γιάννενα.

Και μπορεί μέχρι στιγμής το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό να έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και με το παραπάνω δίνοντας όλοι το 100% των δυνάμεών τους, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr, το Νοσοκομείο Πρέβεζας ”πονάει” σε ορισμένες θέσεις που σίγουρα θα πρέπει τόσο η 6η ΥΠΕ όσο και το υπουργείο Υγείας να το δούνε και να το ενισχύσουν.

Οι θέσεις αυτές είναι θέσεις διοικητικού προσωπικού, βοηθητικού προσωπικού, προσωπικό φύλαξης, καθώς και τεχνίτες (ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί κ.α).

Η διοίκηση του Νοσοκομείου έχει ήδη ζητήσει με έγγραφο προς την 6η ΥΠΕ, αλλά και το αρμόδιο υπουργείο την ενίσχυση αυτών των θέσεων μέσω του λοιπού επικουρικού προσωπικού, ωστόσο μέχρι στιγμής η Πρέβεζα μένει εκτός.

Ελπίζουμε να μην φτάσουμε στο αμήν και οι αρμόδιοι να αλλάξουν στάση και να ανοίξουν τις θέσεις εργασίες στο απαραίτητο για την λειτουργία προσωπικό.

Προηγούμενο Άρθρο

Ρεκόρ εμβολιασμών σήμερα για την Π.Ε Πρέβεζα – Δεύτερη πίσω από τα Γιάννενα (γραφήματα-πίνακες)

Επόμενο Άρθρο

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο – 9 στην Π.Ε Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...