Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 13:08

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενοικίασε χώρο για γραφείο στο σωματείο συνταξιούχων ΟΑΕΕ

Σε ενοικίαση χώρου για στέγαση των γραφείων και δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού το Επιμελητήριο Πρέβεζας στο Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πρέβεζας.

Συνάντηση εργασίας μεταξύ εκπροσώπων του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πρέβεζας με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννη Μπούρη πραγματοποιήθηκε σήμερα 29 Οκτωβρίου 2021 στα νέα γραφεία του σωματείου.

Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου καλωσόρισε ο κ. Κυργιάκης Παναγιώτης πρόεδρος του σωματείου, καθώς και τα μέλη αυτού.

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας προχώρησε στη ενοικίαση νέου χώρου και στην παραχώρηση αυτού στο Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πρέβεζας για τις ανάγκες στέγασής τους. Επιπροσθέτως ο φορέας στηρίζει και αναγνωρίζει τον αγώνα των συνταξιούχων ελεύθερων επαγγελματιών και προχώρησε στη δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού και ειδικότερα ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή και εκτυπωτή, μιας κάμερας, ηχεία υπολογιστή, μια τηλεφωνική συσκευή καθώς και στην προμήθεια διαφόρων υλικών για ελαφρά ανακαίνιση του χώρου κατόπιν αιτήματος του σωματείου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης δήλωσε επ’ αυτού:

«Το Επιμελητήριο Πρέβεζας , στέκεται αρωγός στο πλευρό των συνταξιούχων συναδέλφων των οποίων η εμπειρία και η συμβουλή είναι απαραίτητη και αναγκαία. Αναγνωρίζουμε ότι κάποτε ήσασταν στη δική μας θέση, προσφέρατε στην ανάπτυξη του επιχειρηματικής πρωτοβουλίας στον τόπο μας και κληροδοτήσατε σε εμάς τους νεότερους το μεράκι για δημιουργία και προκοπή. Έχετε την αναγνώριση, τον σεβασμό και την αρωγή μας όποτε και όπου μας χρειαστείτε. Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για την τρέχουσα οικονομική συγκυρία και την πορεία των επιχειρήσεων εκφράζοντας την ανησυχία για το μέλλον, αλλά και την ελπίδα ότι με κοινή σύμπραξη όλων των δυνάμεων και της Πολιτείας θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα και να στηριχθεί η επιχειρηματικότητα ».

Προηγούμενο Άρθρο

Στον Λούρο ο ΠΑΣ Πρέβεζα αντιμετωπίζει τον Θρίαμβο

Επόμενο Άρθρο

Ευχαριστήριο Βαγγέλη Κατσίμπρα για τις εσωκομματικές της ΝΟΔΕ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...