Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 8:46

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας απλώνει χέρι βοηθείας στην 45χρονη Κατερίνα

Η είδηση ότι μία 45χρονη Ελληνίδα ήταν επί ώρες στον δρόμο ζητώντας βοήθεια και κανείς αρμόδιος φορέας δεν μπόρεσε να της απλώσει το χέρι και να την βοηθήσει ”έπεσε σαν γροθιά” στο στομάχι κάθε Πρεβεζάνου πολίτη.

Η είδηση μέσω των social media έφτασε παντού χτυπώντας την ”σφαλιάρα” στο Ελληνικό κράτος που στην περίπτωσή της 45χρονης πραγματικά άξιζε.

Δεχτήκαμε δεκάδες μηνύματα από απλούς ανθρώπους οι οποίοι ήθελαν αν προσφέρουν ένα μέρος να φιλοξενηθεί η άστεγη 45χρονη, άνθρωποι από πολλές περιοχές της Πρέβεζας, αξίζει να αναφέρουμε ορισμένες (Μύτικας, Κανάλι, Σαμψούντα, Αγ΄. Θωμάς κ.α).

Άνθρωποι με οικογένειες και παιδιά ήθελαν να δώσουν χέρι βοηθείας στο δράμα της 45χρονης, η οποία δεν έχει κανέναν συγγενή εν ζωή.

Και εκεί όπου η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης επικοινώνησε μαζί μας και μας ανέφερε τα εξής: ” Συνομίλησα με τους συνεργάτες μου το πως θα διαχειριστούμε το θέμα αυτό. Πρόκειται για ένα κοινωνικό θέμα που μας άγγιξε όλους μας. Αύριο το πρωΐ το μέλος μας κα Κωνσταντιίδη θα πάει να πάρει την 45χρονη και θα την πάει στο Κέντρο Συμβουλευτικής, προκειμένου να δεχθεί ψυχολογική στήριξη, ενώ το Επιμελητήριο θα καλύψει όλα τα έξοδα, προκειμένου να βρεθεί στέγη μόνιμα καθώς και η σίτισή της”.

Ας ευχηθούμε ότι το συγκεκριμένο περιστατικό να είναι το τελευταίο που βλέπουμε να γίνεται δίπλα μας.

Προηγούμενο Άρθρο

Πρέβεζα: Στον δρόμο μια 45χρονη Ελληνίδα – Πουθενά το ελληνικό κράτος

Επόμενο Άρθρο

Πρέβεζα: Δεύτερη αθωωτική απόφαση για τον Ιερέα από το Μιχαλίτσι

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...