Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024, 6:02

Τους σπουδαστές της ΑΕΝ υποδέχθηκε σήμερα το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας

Τις ικανότητές τους στην κολύμβηση “πιστοποίησαν” σήμερα οι πρωτοετείς σπουδαστές και σπουδάστριες της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Πρέβεζας κάνοντας χρήση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Παρότι οι καιρικές συνθήκες ήταν αντίξοες, οι εξετάσεις για τα περίπου 210 άτομα πραγματοποιήθηκαν κανονικά αφού η πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας είναι πλέον θερμαινόμενη. Την επίβλεψη της διαδικασίας είχε ο Διευθυντής Σπουδών της ΑΕΝ Παντελής Κίκερης, ενώ άψογη ήταν η συνεργασία με το Δήμο και το προσωπικό του Κολυμβητηρίου.

Σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας των σπουδαστών και των σπουδαστριών στην πισίνα υπήρχε ασθενοφόρο, γιατρός και ναυαγοσώστης έτσι ώστε να παρέμβει σε περίπτωση ανάγκης.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός ευχαρίστησε τον κ. Κίκερη για τη συνεργασία και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι μετά από ενέργειες της Δημοτικής Αρχής η πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου είναι πλέον θερμαινόμενη και μπορεί όλο το έτος να φιλοξενήσει ανάλογες δραστηριότητες.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Επιδείνωση καιρού αύριο Τρίτη

Επόμενο Άρθρο

Ξεκινούν άμεσα τα μεγάλα έργα φυσικού αερίου στην περιφέρεια Ηπείρου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

“Ανάπτυξη Τώρα”: Απαιτούνται από τη δημοτική αρχή πρωτοβουλίες από… χθες για την προστασία του Πανεπιστημιακού Τμήματος της Πρέβεζας”

Η πρόσφατη δήλωση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κου Τριαντάφυλλου […]