Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023, 10:20

Τη διμοιρία αστυνομικών Πρέβεζας που βρίσκεται στον Έβρο επισκέφτηκε ο Αναστάσιος Δημοσχάκης

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η χώρας μας βρίσκεται αντιμέτωπη από την μία με μια πρωτοφανή κρίση δημόσιας υγείας και από την άλλη με μια μεταναστευτική κρίση στα βόρεια σύνορα μας, στον Έβρο.

Κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες βρίσκεται στον Έβρο μεγάλος αριθμός Πρεβεζάνων Αστυνομικών καθώς και η Διμοιρία Υποστήριξης Πρέβεζας με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας κ. ΜΥΛΩΝΑ Ευάγγελο, όπου όλοι μαζί και σε συνεργασία με αστυνομικές δυνάμεις από όλη την Ελλάδα, τον Στρατό και την Πυροσβεστική με εθνική ομοψυχία δίνουν έναν τιτάνιο αγώνα για την προστασία των συνόρων μας, αντιμετωπίζοντας συγχρόνως και έναν άλλο ύπουλο εχθρό, την πιθανή προσβολή τους από τον Κορωνοϊό.

Τις δυνάμεις μας στον Έβρο επισκέφτηκε ο τοπικός Βουλευτής της Ν.Δ και πρώην Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ Αναστάσιος ο οποίος τους ευχαρίστησε για την σπουδαία δουλεία που κάνουν μεταφέροντας την ευγνωμοσύνη της τοπικής κοινωνίας.

Επίσης σε σύντομη συνομιλία του με τον Πρόεδρο της Ένωσης μας ζήτησε να ενημερωθεί για τον σεισμό και τους πληγέντες στην Πάργα Πρέβεζας εκφράζοντας την αλληλεγγύη του.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος των Αστυνομικών της Πρέβεζας τόνισε το υψηλό αίσθημα καθήκοντος, την εθνική ομοψυχία και την αποφασιστικότητα που διακρίνει τους Έλληνες Αστυνομικούς στην μάχη για την προστασία των συνόρων μας αλλά και για κάθε αποστολή που τους ανατίθεται αφού εξίσου σημαντική είναι η συμβολή τους στον περιορισμό της εξάπλωσης του Κορωνοϊού.

Παρ’ όλα αυτά τόνισε ότι και σε αυτή την ευρέως κλίμακας επιχείρηση φάνηκαν χρόνιες αδυναμίες που ταλανίζουν το Σώμα, οι οποίες μετά την «κατάπαυση του πυρός» θα πρέπει να συζητηθούν και κάλεσε τον κ. Βουλευτή με την εμπειρία του ως πρώην Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ να συμβάλει ως προς την θωράκιση της για την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών ασφαλείας στους πολίτες.

 

 Για το Διοικητικό Συμβούλιο: 

 -Ο- ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κωνσταντίνος ΒΛΑΧΟΣ

– ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Βασίλειος ΣΤΕΦΟΣ

Προηγούμενο Άρθρο

Μήνυμα του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

Επόμενο Άρθρο

Εν. Ξενοδ. Πρέβεζας Ανακοίνωση Ανοικτό Ξενοδοχείο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...