Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 5:50

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το ΚΑΠΗ Πρέβεζας

Με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Πρέβεζας.

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια υγειονομικών απαγορεύσεων η συνάντηση είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα κάτι εξάλλου που επεσήμανε και ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο οποίος παραβρέθηκε στην κοπή συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Λεωνίδα Αργυρό.

Στην όμορφη εκδήλωση το παρών έδωσαν ακόμη η ειδική σύμβουλος δημάρχου Γιώτα Γεωργάκου, ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Παύλος Φραγκούλης καθώς και η υποψήφιος Βουλευτής Στέλα Βαρτελάτου.

Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Φώτιος, ο οποίος μετέφερε στους παρευρισκόμενους τις ευχές του Σεβασμιότατου κ.Χρυσοστόμου, ενώ αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο δήμαρχος Πρέβεζας.

Ο κ.Γεωργάκος εξέφρασε την μεγάλη του χαρά για τη συμμετοχή του κόσμου στην όμορφη αυτή στιγμή, υπογραμμίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή καταβάλλει και θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους ηλικιωμένους συμπολίτες με δράσεις ψυχαγωγίας, πρόληψης αλλά και παροχών υγείας.

Οι ίδιοι τον ευχαρίστησαν και αντάλλαξαν ευχές μαζί του με την ελπίδα η νέα χρονιά να φέρει σε όλους υγεία, ευτυχία και χαρά.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι επιστρέφει με Live τον Βασίλη Δήμου

Επόμενο Άρθρο

Ευχαριστήριο του ΔΙΕΚ Πρέβεζας προς το Νοσοκομείο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...