Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024, 14:51

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 – Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος – Ειδικό Δημοτικό Σχολείο – ΚΑΠΗ Δήμου Πρέβεζας

Η Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου από το 1972 με απόφαση του Ο.Η.Ε. Αποτελεί εκδήλωση του Ο.Η.Ε. για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.

Σήμερα μικροί και μεγάλοι συναντηθήκαμε όλοι μαζί στην πλατεία Δημοκρατίας (έναντι του γηπέδου) όπου σε συνεργασία με το τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Πρέβεζας φυτέψαμε λουλούδια για να τιμήσουμε τη μέρα αυτή.

Η γη είναι το σπίτι μας και πρέπει να την προσέχουμε. Πρέπει όλοι να φροντίζουμε και να αγαπάμε την πόλη μας. Διεκδικούμε έναν κόσμο όμορφο, χωρίς διακρίσεις και περιορισμούς.

Με την κοινή δράση του Ειδικού Δημοτικού και του ΚΑΠΗ Δήμου Πρέβεζας στόχος ήταν να ευαισθητοποιηθεί η τοπική κοινωνία και οι τοπικοί φορείς ώστε όλοι μαζί να προστατεύσουμε το περιβάλλον μέσα από την δεντροφύτευση, την ανακύκλωση των καθαρισμό των ακτών κ.λπ.

Στην δράση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Σπύρος Κόκκαλης και κ. Λεωνίδας Αργυρός, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας εκπαίδευσης κ. Σπύρος Βρυώνης, ο Διευθυντής Α/ θμιας Εκπαίδευσης κ. Ηλίας Μιχάλης, ο Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής κ. Μαγγίνας Ιωάννης , ο προϊστάμενος του ΚΕΔΑΣΥ κ. Παπαγεωργίου Δημήτριος, ο διευθυντής του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας κ. Φιλλιπούσης Μαθιός και ο γυμναστής του 5ου δημοτικού κ. Παναγιώτης Καραμούτσος, το Ειδικό Νηπιαγωγείο Πρέβεζας, οι υπάλληλοι του ΚΑΠΗ και τα μέλη του, οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας και οι μικροί μαθητές του.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ!

Προηγούμενο Άρθρο

Σπύρος Κυριάκης: 550.000€ για το ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Νέες διαμαρτυρίες – επισημάνσεις για την κυκλοφορία στον δρόμο Πρέβεζα – Ηγουμενίτσα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...