Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 18:45

Τα φαγητά για όλες τις τσέπες από την Γκόλφω… in the kitchen (βίντεο)

Στην εκπομπή ”Τώρα ότι συμβαίνει” με την Φαίη Μαυραγάνη στην τηλεόραση του OPEN, φιλοξενήθηκε η Πρεβεζάνα μαγείρισσα Γκόλφω Νικολού, προκειμένου να παρουσιάσει συνταγές με λίγα και φθηνά υλικά για την ελληνική οικογένεια.

Η Γκόλφω Νικολού δέχεται καθημερινά εκατοντάδες μηνύματα από ανθρώπους που την παρακολουθούν είτε στην ομάδα της στο Facebook είτε στο κανάλι της στο Youtube, προκειμένου να τους δώσει συνταγές με φθηνά υλικά, για να μαγειρέψουν οι νοικοκυρές για το σπίτι τους.

Οι αυξήσεις σε πρώτες ύλες το τελευταίο διάστημα έχει κάνει πολλές ελληνικές οικογένειες να κόψουν από το τραπέζι τους πολλά πράγματα, ακόμη και το ψωμί.

Η Γκόλφω όμως μέσα από την δουλειά της παρουσιάζει τους τρόπους με τους οποίους όλοι μας μπορούμε εύκολα και απλά να κάνουμε ή καλύτερα να δημιουργήσουμε δικά μας φαγητά για την οικογένειά μας.

Η ίδια μεγάλωσε σε μία πολύτεκνη και φτωχιά οικογένεια και για αυτό έπρεπε οι γονείς της να βρουν τρόπους να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Σύνθημα της Γκόλφως είναι: Οικογένεια, Αγάπη και μεράκι…

Στην αρχή μάλιστα της σύνδεσης στην εκπομπή η Φαίη Μαυραγάνη είπε ότι και η ίδια μαζί με τα παιδιά της έχουν κάνει στο σπίτι δημιουργίες με συνταγές της Γκόλφως.

Στο τέλος η πρεβεζάνα μαγείρισσα, παρουσίασε την ‘έκπληξη προς την εκπομπή που δεν ήταν άλλη από την δημιουργία μιας τούρτας για όλα τα στελέχη της.

Δείτε το βίντεο:

Βρείτε την Γκόλφω στο Facebook: Οι συνταγές της Γκόλφως

Βρείτε την Γκόλφω στο Youtube: Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Χαλάζι σε μέγεθος φουντουκιού ‘’έπνιξε’’ το Κανάλι Πρέβεζας (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Σύλλογος Φροντιστών: Με επιτυχία το σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...