Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 20:23

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑ Πρέβεζας σε επικίνδυνες αποστολές και ”τσάμπα”

Υπάρχουν ορισμένοι εργαζόμενοι που πραγματικά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό πέρα του κανονικού, πέρα του 8ωρου, κάτω από αντίξοες συνθήκες εργασίας και όλα αυτά ”τσάμπα”.

Το onprevezanews.gr σας παρουσιάζει μία τέτοια ομάδα εργαζομένων που ανήκουν στην ΔΕΥΑ Πρέβεζας και δίνουν τα πάντα, προκειμένου να μην μείνει η πόλη χωρίς νερό.

Εργάζονται με έναν σκληρό αντίπαλο, όπως το απαρχαιωμένο δίκτυο ύδρευσης με την μάχη να είναι σκληρή, αφού ποτέ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το πότε θα ”χτυπήσει”.

Και όμως οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Πρέβεζας, δεν είναι όπως άλλοι που φορούν το κοστούμι, κάθονται σε ένα γραφείο, είναι άνθρωποι που αφήνουν τις οικογένειές τους, ακόμη και Σαββατοκύριακα, και Γιορτές, είτε με κρύο, είτε με βροχή, ακόμη και με χιόνι.

Με ”πανοπλία” τους τα ρούχα εργασίας, πολύ πείσμα και επιμονή δουλεύουν ακατάπαυστα για το καλό της πόλης, διορθώνοντας αμαρτίες παλαιοτέρων ετών.

Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι που έχουν ακούσει τα πάντα από όλους μας και αυτό γιατί δεν γνωρίζουμε και λέμε, λέμε διάφορα του τύπου, ”αυτή είναι η δουλειά τους και πληρώνονται”, μάθετε λοιπόν ότι πέρα του βασικού μισθού που αγγίζει σχεδόν τα 1000 ευρώ, δεν πληρώνονται, ούτε υπερωρίες, ούτε νυχτερινά, ούτε Σαββατοκύριακα, ούτε γιορτές, δηλαδή με λίγα λόγια, εργάζονται από την καλή τους την καρδιά και την διάθεσή τους να βοηθήσουν τους πολίτες να μην στερούνται το πολυτιμότερο αγαθό που είναι το νερό.

Δεν πληρώνονται όλα τα παραπάνω γιατί δεν υπάρχει το νομοθετικό πλαίσια, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να δικαιολογήσει, αυτά που άλλοι εργαζόμενοι λαμβάνουν με κάθε extra εργασίας τους.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας, αναγνωρίζει το έργο των εργαζομένων και την σκληρή μάχη που δίνουν και δεν σταματά κάθε φορά που κάνει αναρτήσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα που υπάρχει να τους ευχαριστεί δημόσια.

Προηγούμενο Άρθρο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κρατήρας 15 μέτρων στην Πρέβεζα – Πονοκέφαλος για την ΔΕΥΑΠ

Επόμενο Άρθρο

Επιστρέφει το νερό στην περιοχή του Υδραγωγείου (φωτογραφίες-βίντεο-live)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...