Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024, 5:01

Σύνδεσμος Συρρακιωτών Πρέβεζας: Έναρξη μαθημάτων αυθεντικών παραδοσιακών χορών από Τρίτη 21 Νοεμβρίου

Ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Περιοχής Πρέβεζας με  πίστη και σεβασμό στην παράδοση, από το 1970 διδάσκει αυθεντικούς παραδοσιακούς χορούς απ’ όλη την Ελλάδα, συμβάλλοντας  μ’ αυτό  τον τρόπο στην ανάδειξη, διατήρηση και προβολή της μουσικοχορευτικής μας παράδοσης.

Θέλοντας να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες διεξαγωγής των μαθημάτων παραδοσιακών χορών, αυτά (μαθήματα) από την Τρίτη (21/11/2023) θα πραγματοποιούνται σε κατάλληλη αίθουσα  γυμναστηρίου στο 2ο Λύκειο Πρέβεζας, περιοχή Νοσοκομείου (είσοδος από την Νότια πλευρά).

Τους Ελληνικούς χορούς διδάσκουν οι έμπειροι καθηγητές φυσικής αγωγής, με ειδικότητα στους παραδοσιακούς χορούς, κ.κ. Συγκούνας Ιωάννης, Κολιάκα Ερμιόνη και Ροντογιάννη Γιώτα.

Λειτουργούν ολιγάριθμα τμήματα 15 έως 20 ατόμων και οι μαθητές-χορευτές εντάσσονται σε τμήματα ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο γνώσεων, σχετικά με το χορό. Λειτουργούν και τμήματα αρχαρίων.

Τα δίδακτρα για το έτος 2023-2024 επανακαθορίζονται ως εξής:

Για  μαθητές Προσχολικής Αγωγής, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου στο ποσό των εξήντα(60)ευρώ το άτομο, ετησίως. Το τρίτο, τέταρτο κ.λ.π. παιδί της ίδιας οικογένειας θα διδάσκεται δωρεάν.

Για ενήλικες στο ποσό των πενήντα (50) ευρώ, ετησίως.

Τα ανωτέρω ποσά δύναται να καταβληθούν και σε δύο (2) ισόποσες δόσεις, το Δεκέμβριο και το Μάρτιο.

Οι εγγραφές δύναται να πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και από ώρα 19.00-20.00 στα γραφεία του Συνδέσμου Συρρακιωτών Πρέβεζας, Λ. Ιωαννίνων αρ. 165 τηλ. 2682025125 (ισόγειο, εντός στοάς).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Σιόρεντα Δημήτρη και στο τηλέφωνο 6977431862.

Σας καλωσορίζουμε στο Σύνδεσμό μας και ευχόμαστε σε όλους τους χορευτές, μικρούς και μεγάλους, μια υγιή και ευχάριστη χορευτική χρονιά.

Το Διοικητικό
Συμβούλιο

Προηγούμενο Άρθρο

Σύλληψη φυγόποινου στην Άρτα ο οποίος είχε καταδικαστεί στην Καβάλα

Επόμενο Άρθρο

WTM 2023: Προοπτικές περαιτέρω αύξησης τουριστών στην Ήπειρο από την Βρετανία

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...