Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2023, 9:39

Σύλλογος γονέων 1ου Δημοτικού Πρέβεζας: Αλληλεγγύη στα παιδιά των πυρόπληκτων περιοχών

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας εκφράζει την αλληλεγγύη του στις οικογένειες, στους κατοίκους από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν όλη την χώρα. Στηρίζουμε τους δίκαιους αγώνες των κατοίκων της Β.Εύβοιας για να μπορέσουν να ζήσουν στον τόπο τους.

Απαιτούμε η κυβέρνηση άμεσα να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες όσων έχουν πληγεί. Να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα πυροπροστασίας που χρειάζεται η χώρα.

Ειδικά για τους μαθητές των πυρόπληκτων περιοχών να εξασφαλιστούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την  ομαλή συμμετοχή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Ο Σύλλογός μας παίρνει πρωτοβουλία και καλεί και τους άλλους ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ γονέων και κηδεμόνων να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους μαθητές των πυρόπληκτων τώρα που ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά.

Προχωράμε στη συλλογή σχολικών ειδών με σκοπό να αποσταλούν στις 22 Σεπτέμβρη στο «Κέντρο Αγώνα και Αλληλεγγύης Πυρόπληκτων» στον Κόμβο Στροφυλιάς στη Βόρεια Εύβοια.

Προτεινόμενα είδη είναι: σχολικές τσάντες, τετράδια, μολύβια, στυλό, μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής, κασετίνες, ψαλιδάκια, γόμες, ξύστρες κ.ά.

Καλούμε κάθε γονέα να συμβάλλει έμπρακτα στην παραπάνω δράση!

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των εργαζομένων! Κανένας και καμία μόνη και κυρίως να μη μείνει κανένα πυρόπληκτο παιδί χωρίς τα απαιτούμενα για να ξεκινήσει τη νέα σχολική χρονιά!

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6947514665, 6948141369, 6937142268.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας

 

Προηγούμενο Άρθρο

Νέα επιτυχία της Ασφάλειας Πρέβεζας: Ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία ατόμου, ο οποίος εμπλέκεται σε διαρρήξεις ΑΤΜ Τραπεζών με τη χρήση εύφλεκτων αερίων που έγιναν σε περιοχές της Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

“Ανανέωσε” την θητεία Εντεταλμένων Συμβούλων και Ειδικού Συμβούλου για ένα ακόμη έτος ο Δήμαρχος Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...