Κυριακή, 2 Απριλίου 2023, 11:34

Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στο Νοσοκομείο Πρέβεζας – Μέχρι σήμερα 644 έχουν εμβολιαστεί

Με το κλείσιμο της σημερινή ημέρας ο αιρθμός των ανθρώπων που έχουν εμβολιαστεί στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας έφτασε τους 644, ενώ βρισκόμαστε στην δεύτερη φάση των 85 ετών και άνω.

ΟΙ εμβολιασμοί ξεκίνησαν 7 Ιανουαρίου με τους εμβολιασμούς των υγειονομικών, ενώ συνεχίζονται με τους ηλικιωμένους με μ.ο.29,2 ανά ημέρα.

Ο μεγαλύτερος ηλικιακά άνθρωπος που έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού μέχρι σήμερα είναι 94 και πρόκειται για γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες του οnprevezanews.gr.

Ωστόσο ανάμεσα από τα προκαθορισμένα ραντεβού που έχουν κλειστεί, υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου ηλικιωμένοι δεν μπόρεσαν να βρεθούν στο εμβολιαστικό κέντρο με αποτέλεσμα το εμβόλιο να το λαμβάνουν οι λεγόμενες αναπληρώσεις.

Τα κενά καλύπτουν άνθρωποι των σωμάτων ασφαλείας (αστυνομία, λιμενικό, πυροσβεστική), οι οποίοι χωρίς ραντεβού λαμβάνουν το εμβόλιο με τον αριθμό αυτών να φτάνει σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι την Δευτέρα τα 80 άτομα, ενώ μπαίνουν στην σειρά και οι ένοπλες δυνάμεις.

Σήμερα στην Π.Ε Πρέβεζας λειτουργεί μόνο ένα εμβολιαστικό κέντρο που υπάρχει στο Νοσοκομείο και λειτουργεί από τις 8 το πρωΐ μέχρι τις 8 το βράδυ σε δύο βάρδιες.

Προηγούμενο Άρθρο

Χαρδαλιάς: Παρατείνεται το lockdown και οι απαγορεύσεις για κυνήγι και ψάρεμα – Οι εξαιρέσεις

Επόμενο Άρθρο

Στάλθηκαν εκ νέου οι λίστες των ιδιωτών ιατρών-φαρμακοποιών στον ΕΟΔΥ για να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...