Κυριακή, 21 Απριλίου 2024, 23:33

Συνάντηση Συνεργασίας Δ.ΙΕΚ και Επιμελητηρίου Πρέβεζας

Στα πλαίσια του μνημονίου συνεργασίας που έχουν συνυπογράψει  το Επιμελητήριο Πρέβεζας και Δ.ΙΕΙΚ,  πραγματοποιήθηκε συνάντηση συνεργασίας χθες Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητήριου Πρέβεζας,

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας, εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπούρης και η
κα Αγγελική Κωνσταντινίδη Υπεύθυνη Γυναικείας Επιχειρηματικότητας , ενώ το ΔΙΕΚ ο Διευθυντής κ. Ιωάννης Αναγνωστάκης.

Ο κ. Μπούρης αφού καλωσόρισε τους καθηγητές και τους σπουδαστές του ΔΙΕΚ, αναφέρθηκε στον ρόλο που διαδραματίζει το Επιμελητήριο Πρέβεζας στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της περιοχής, καθώς και στον μεσοπρόθεσμο σχεδιασμό του. Από την πλευρά του ο
κ. Αναγνωστάκης υπερθεμάτισε ως προς την αμοιβαία συνεργασία που θεμελιώθηκε βάσει του μνημονίου συνεργασίας, καθώς και των συνεργειών που αυτή επιφέρει.

Συγκεκριμένα σπουδαστές και σπουδάστριες του Δ.ΙΕΚ Πρέβεζας ενημερώθηκαν εκτενώς από τους υπαλλήλους του Επιμελητηρίου για θέματα που άπτονται των λειτουργιών και των παρεχόμενων  υπηρεσιών του, τουτέστιν Υπηρεσία Μιας Στάσης, ΓΕΜΗ, χρηματοδοτικά εργαλεία επιχειρήσεων, ψηφιακή υπογραφή, επιχειρηματικά θέματα, σεμινάρια, αγορά εργασίας και newsletter Επιμελητηρίου.

Τέλος, βάσει της ανατροφοδότησης που έλαβε χώρα στο τέλος της ενημερωτικής συνάντησης επικαιροποιήθηκε ο σχεδιασμός δράσεων μεταξύ των δύο εταίρων όπως αυτές προβλέπονται και περιγράφονται στο Μνημόνιο Συνεργασίας.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

 Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Άλλο ένα έργο ύψους 1.200.000€ εντάσσεται σε χρηματοδότηση από τον Δήμο Πάργας

Επόμενο Άρθρο

OASIS Cafe: Όχι άλλοι Ήρωες- Live με Dj’s

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...