Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023, 17:04

Συνάντηση με την Αστυνομική Διεύθυνση είχαν στελέχη του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Πρέβεζας ενόψει της παγκόσμιας ημέρας κατά της βίας σε βάρος των γυναικών

Ενόψει της παγκόσμιας ημέρας κατά της βίας σε βάρος των γυναικών, που είναι στις 25 Νοεμβρίου αλλά και της επιπλέον στελέχωσης με νομική συμβουλευτική του Συμβουλευτικού Κέντρου γυναικών Πρέβεζας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο πλαίσιο δικτύωσης και εποικοδομητικής συνεργασίας των στελεχών του κέντρου με την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Πρέβεζας να θυμίσουμε στελεχώνεται από Ψυχολόγο, Κοινωνική Λειτουργό, Κοινωνιολόγο και πρόσφατα και με Νομικό, προσφέροντας νομική συμβουλευτική πληροφόρηση σε όποια ενήλικη γυναίκα θύμα βίας ή (και) πολλαπλών διακρίσεων το επιθυμεί.

Το Κέντρο βρίσκεται στην οδό Ιωνίας 6, στο κέντρο της πόλης. Τηλ. επικοινωνίας 2682024444. Εmail:womenaid@1485.syzefxis.gov.gr.Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνει μια γυναίκα για να αντιμετωπίσει τη βία που υφίσταται είναι να ζητήσει βοήθεια. Τόσο στο Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Πρέβεζας όσο και στο πανελλαδικό δίκτυο δομών της ΓΓΔΟΠΙΦ οι γυναίκες θύματα βίας μπορούν να βρουν την υποστήριξη που χρειάζονται.

Η τηλεφωνική γραμμή 15900 λειτουργεί 24 ώρες τη μέρα κάθε μέρα.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Η ονομαστική γιορτή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη το Σάββατο

Επόμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 6.862 νέα κρούσματα, 55 θάνατοι και 508 διασωληνωμένοι – 36 Π.Ε Πρέβεζας, 35 Π.Ε Άρτας, 33 Π.Ε Θεσπρωτία και 163 Π.Ε Ιωαννίνων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...