Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 17:47

Συνάντηση με θέμα τη δημιουργία μικρού Αθλητικού Κέντρου εναλλακτικών δραστηριοτήτων στην Πρέβεζα

Συνάντηση για τη δημιουργία μικρού Αθλητικού Κέντρου στην Πρέβεζα είχαν σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Σκοποβολής BUDO Ιωαννίνων κ.Κώστας Σουμαλεύρης και σκοπευτές από την περιοχή της Πρέβεζας.

Πέραν της συζήτησης υπήρξε διαδικτυακή παρέμβαση του προέδρου της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Αθανάσιου Παπαγεωργίου και του βουλευτή Στέργιου Γιαννάκη.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας παρουσίασε την προετοιμασία που έχει γίνει από πλευράς των υπηρεσιών για την χωροθέτηση, την αδειοδότηση και την κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου το οποίο θα αναβαθμίσει τον αθλητικό χάρτη της περιοχής.

Ο κ. Γεωργάκος δήλωσε σχετικά:

«Συζητήσαμε σήμερα για τη δημιουργία ενός μικρού Αθλητικού Κέντρου στον Δήμο Πρέβεζας το οποίο θα φιλοξενεί εκτός από σκοποβολή και άλλες δραστηριότητες όπως η τοξοβολία, με εγκαταστάσεις διαθέσιμες σε ομάδες δράσης (προσκόπους κλπ.) αλλά και σε Συλλόγους της περιοχής μας.

Οι εγκαταστάσεις του θα διαμορφωθούν σε μια δημοτική έκταση περίπου 30 στρεμμάτων μεταξύ των Τ.Κ Μιχαλιτσίου και Φλαμπούρων, ενώ θα εκπονηθεί μελέτη που θα μας υποδείξει ακριβώς τις χρήσεις και τις απαιτούμενες υποδομές.

Εμείς είμαστε πρόθυμοι όχι μόνο να διαθέσουμε τον απαιτούμενο χώρο, αλλά και να συμβάλλουμε με όποιον άλλο τρόπο μας ζητηθεί στην όλη διαδικασία.

Στόχος μας είναι να διαμορφωθεί ένας σύγχρονος χώρος άσκησης, ψυχαγωγίας και φιλοξενίας αθλητικών αγώνων για μικρούς και μεγάλους».


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ολοκληρώθηκαν τα ομαδικά αθλήματα στα σχολικά πρωταθλήματα – Ποια σχολεία τα κατέκτησαν

Επόμενο Άρθρο

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δρούσε Πανελλαδικά με ηλεκτρονικές απάτες – Λεία πάνω από 1,4 εκατομμύρια ευρώ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...