Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023, 2:23

Συνάντηση Καχριμάνη με Σκανδάλη με θέμα το Νοσοκομείο Πρέβεζας

Συνάντηση με τον κ, Αλέξανδρο Καχριμάνη, Περιφερειάρχη Ηπείρου, είχε ο Δημήτριος Σκανδάλης, Διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας με θέμα την δρομολόγηση και τον συντονισμό των διαδικασιών απορρόφησης των κονδυλίων της Περιφέρειας που έχουν δεσμευτεί για την βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου μας και την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Ακολούθησε σύσκεψη παρουσία της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας και του Υποδιευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας κ. Αθανάσιου Ανωγιάτη με σκοπό την επίσπευση του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης των εργασιών.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πωςάμεσα υλοποιούνται:

  1. Η παράδοση Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού αξίας 150.000 € με έμφαση στους τελευταίας τεχνολογίας υπέρηχους (Καρδιολογικός και ακτινολογικός) και φορητούς αναπνευστήρες.
  2. Η δημοπράτηση των έργωνκατασκευής διαμερισμάτων εφημερίας του Ιατρικού προσωπικού μας, η αντικατάσταση των Υδραυλικών εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου μας και η ανακατασκευή και συμπληρωματική κατασκευή λουτρών στους θαλάμους Νοσηλείας.

Οι παραπάνω παρεμβάσεις σε συνδυασμό με μια σειρά έργων που δρομολογούνται θα επιφέρουν σημαντική βελτίωση της λειτουργίας του Νοσοκομείου μας.

Τονίζουμε ότι η Περιφέρεια Ηπείρου, διαρκώς και εμπράκτως στήριξε όλες τις προτάσεις του Νοσοκομείου μας, έχει ήδη προβεί στην προμήθεια σημαντικού Ιατροτεχνολογικού (θάλαμο Νηματικής ροής, φορητό ακτινολογικό μηχάνημα, αναπνευστήρες, μηχάνημα αναρρόφησης πληθώρα υλικών πρόληψης Λοιμώξεων), το νέο προκατασκευασμένο Εμβολιαστικό Κέντρο στην είσοδο του Νοσοκομείου και πολλά άλλα.

Τις προσπάθειες του Νοσοκομείου μας σχετικά με τα προγράμματα της Περιφέρειας στηρίζουν επίσης έμπρακτα ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ευστράτιος Ιωάννου και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Πρέβεζας.

Τους ευχαριστούμε.

Δελτίο Τύπου

Προηγούμενο Άρθρο

Παρουσιάστηκε το έργο Wonder| Child Friendly Destinations (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Την Βασιλόπιτα έκοψε η Κοινότητα Μύτικα