Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 6:02

Συνάντηση Θωμά Κάρτσακλα με Μάκη Γκαγκάτση με το βλέμμα στις εκλογές για την προεδρεία της ΕΠΟ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Πρόεδρος Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Θωμάς Κάρτσακλας, στο πλαίσιο της συγκέντρωσης των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Μάκη Γκαγκάτση για Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης είχε προσωπική συνομιλία με τον κ. Μάκη Γκαγκάτση, αφού τους συνδέει προσωπική φιλία εδώ και πολλά χρόνια.

Ο κ. Γκαγκάτσης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ένωσης για την στήριξη και την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της Ε.Π.Ο.. Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν θέματα που αφορούν κυρίως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Επίσης ο Πρόεδρος της Ένωσης υπέβαλε τις προτάσεις του για τις παθογένειες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και ζήτησε από τον κ. Γκαγκάτση, όταν εκλεγεί να στηρίξει έμπρακτα τις προσπάθειες των Σωματείων για την επιβίωσή τους… Ο κ. Γκαγκάτσης δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει διαχωρισμός ερασιτεχνικού και επαγγελματικού ποδοσφαίρου έτσι ώστε να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το οποίο είναι το κύτταρο του ποδοσφαίρου.

Κλείνοντας τη συζήτηση ο κ. Γκαγκάτσης τόνισε στον κ. Θωμά Κάρτσακλα ότι θα υπάρξει πλήρης σεβασμός στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου αλλά και στη νομιμότητα, σε συνεργασία με την πολιτεία, τους υπερεθνικούς θεσμούς (Fifa, Uefa) αλλά και τις ποδοσφαιρικές Ενώσεις της χώρας.

Προηγούμενο Άρθρο

Μετάλλια και διακρίσεις για τον Α.Γ.Σ ”Κλεοπάτρα” Πρέβεζας στους διασυλλογικούς της Πάτρας

Επόμενο Άρθρο

Η εταιρία ΜΠΟΤΣΙΟΣ ΑΕ αναζητά υπάλληλο αποθήκης για το κατάστημα της Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...