Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024, 12:31

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Πρέβεζας με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νικόλαος Γεωργάκος πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας στην Αθήνα στο γραφείο του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιου Στύλιου για θέματα που άπτονται στο χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργού και αφορούν το Δήμο Πρέβεζας.

Η συνάντηση με τον Ηπειρώτη Υφυπουργό πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και εκτός της ατζέντας αλλά και της συζήτησης ως προς τα νέα εργαλεία της νέας περιόδου οι δύο άνδρες αντάλλαξαν και θερμές ευχές για την εορταστική περίοδο και το νέο έτος με πρώτη ευχή την καλή υγεία αλλά και την αναγκαιότητα της κοινής δράσης όλων μας, τηρώντας στο έπακρο τα μέτρα στη δύσκολη φάση της κορύφωσης της μετάλλαξης Όμικρον της πανδημίας.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος τόνισε ότι παρόλο που η Πρέβεζα έχει την πρωτιά πανελλαδικά σε εμβολιασμούς, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζεται η αδιάλειπτη προσπάθεια όλων των τοπικών φορέων και των Δημοτών με υψηλή ατομική ευθύνη για την προστασία της ανθρώπινης ζωής,  του υγειονομικού μας συστήματος.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram


Προηγούμενο Άρθρο

Το ABC Success Lab πρόσφερε τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου

Επόμενο Άρθρο

Εορταστικές ευχές στον Δήμαρχο Πρέβεζας από το ΚΔΑΠμέα ‘Όνειρο ζωής”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Συνεδρίαση Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Πρέβεζας ενόψει της χειμερινής περιόδου

Στράτος Ιωάννου: «Η κλιματική κρίση είναι γεγονός. Απαιτείται διαρκής ετοιμότητα […]