Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 14:23

Συνάντηση διασύνδεσης από τo Culture for Change στην Πρέβεζας

To Culture for Change και το μέλος του στην Πρέβεζα, Φωτεινή Παπαχατζή σας προσκαλεί σε μία συνάντηση διασύνδεσης της κοινωνίας των πολιτών του Σωματείου Culture for Change και τοπικών πολιτιστικών φορέων στην Πρέβεζα και τις γύρω περιοχές. Η συνάντηση θα γίνει το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 στην Δημοτική Πινακοθήκη Πρέβεζας “Γιάννης Μόραλης” στις 18.00. Προσέλευση 17:45-18.00. Η συνάντηση θα διαρκέσει 2 ώρες.

ToCulture for Change είναι ένα δίκτυο πολιτιστικών διαχειριστών από όλη την Ελλάδα. Τα ιδρυτικά μέλη, επιστήμονες, εργαζόμενοι και επαγγελματίες της κοινωνικής και πολιτισμικής καινοτομίας, ίδρυσαν το 2020 το Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «Culture for Change», και έδρα στον Δήμο Αθηναίων. Οι γενικοί σκοποί που έχουν τεθεί από το Σωματείο είναι πνευματικοί, εκπαιδευτικοί, κοινωνικοί, επιστημονικοί, αναπτυξιακοί, πολιτιστικοί/ πολιτισμικοί και ειδικότερα προωθούν την δημιουργική εμπλοκή και συνεργασία με την κοινωνία των πολιτών για την προώθηση της κοινωνικής και πολιτισμικής καινοτομίας σε όλες τις διαστάσεις της.

Στο πλαίσιο αυτό το Culture for Change διοργανώνει με τα μέλη του συναντήσεις εκτός Αθηνών προκειμένου να ενισχύσουν τη δικτύωση, τόσο μεταξύ των μελών όσο και με τους πολιτιστικούς φορείς της τοπικής κοινωνίας της Πρέβεζας. Το μέλος μας, Φωτεινή Παπαχατζή, ως οικοδέσποινα της συνάντησης του Σωματείου στην Πρέβεζα, διοργανώνει αυτή τη συνάντηση με σκοπό την ανάπτυξη συνεργειών για δημιουργικά σχέδια και έργα.

Οι συμμετέχοντες προέρχονται από όλες τις πόλεις του Σωματείου και από τις τοπικές κοινότητες. Για παράδειγμα, ένας σκηνοθέτης θεάτρου με έδρα στην Πρέβεζα μπορεί να συνεργαστεί με έναν μέλος του Δικτύου με έδρα στα Χανιά για την ανάπτυξη ενός έργου για την εκπροσώπηση των μειονοτήτων στην πόλη. Ένας σύλλογος από την Πρέβεζα μπορεί να συνεργαστεί με ένα μέλος στην Θεσσαλονίκη που ειδικεύεται στους τομείς που τον αφορούν.

Κατά την οικοδόμηση του συνεργατικού έργου, και οι δύο εταίροι δεσμεύονται στη διαδικασία της συνεργασίας, για να μοιραστούν την τεχνογνωσία τους και να μάθουν ο ένας από τον άλλο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα https://forms.gle/EKAspiCGLRmHySkM7 ή και να επικοινωνήσουν με την Φωτεινή Παπαχατζή στο photini@artifactory.eu.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Με την τελετή των εγκαινίων άνοιξε η αυλαία της εμποροπανήγυρης Φιλιππιάδας η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Νοεμβρίου 2022

Επόμενο Άρθρο

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (30 Οκτ- 5 Νοεμ. 2022)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...