Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στο Workshop “Benvenuti in Grecia” του παραρτήματος Ιταλίας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ)

Ημερομηνία:

Το παράρτημα Ιταλίας Ελληνικού Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) καλωσόρισε τους Ιταλούς επαγγελματίες του τουρισμού από την Τετάρτη 12 Μαΐου και μέχρι την Παρασκευή 14 Μαΐου,  σε ένα εικονικό (virtual) περιβάλλον λόγω της πανδημίας του Covid 19  αφιερωμένο στην Ελλάδα και τις τουριστικές του προσφορές.

Οι προσπάθειες του Επιμελητηρίου Πρέβεζας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου να δημιουργήσουν το κατάλληλο πλαίσιο για μια πλήρη και σύγχρονη παρουσία στο Workshop “Benvenuti in Grecia”, βρήκαν μεγάλη απήχηση και μέχρι την Παρασκευή 14 Μαΐου που έπεσε η αυλαία, πραγματοποιήθηκαν δεκάδες ψηφιακά ραντεβού με διεθνείς οργανωτές ταξιδιωτικών εκδρομών, επιχειρηματίες του τουρισμού και άλλους φορείς της τουριστικής «βιομηχανίας»  που ενδιαφέρονται για την προώθηση του τουρισμού και των τοπικών προϊόντων προς την Ιταλική αγορά προσδοκώντας στο βέλτιστο αποτέλεσμα εν όψει της καλοκαιρινής σεζόν του 2021.

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας στο πλαίσιο  εφαρμογής του στρατηγικού σχεδιασμού του όσον αφορά στην προβολή της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου, ενίσχυσε την παρουσία του με ανάλογο προωθητικό υλικό προς τους ενδιαφερόμενους, μετά από κάθε b2b ηλεκτρονική συνάντηση. Με τον τρόπο αυτό αναδείχτηκαν και παρουσιάστηκαν σε Ιταλούς επαγγελματίες, αφενός τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιφέρειας Ηπείρου ως  τουριστικός προορισμός,  αφετέρου το υγειονομικά ασφαλές περιβάλλον, στο οποίο καλούνται να περάσουν τις διακοπές τους οι επισκέπτες και να γευτούν τοπικά γαστρονομικά προϊόντα.

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας  είχε τη χαρά να εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Ηπείρου στο εν λόγω workshop με κλιμάκιο εργασίας το οποίο απαρτίζονταν από τον Πρόεδρου του Επιμελητηρίου κο Ιωάννη Μπούρη και την υπάλληλο του Επιμελητηρίου κα Ιππολύτη Μακρή.

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας  εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στον Περιφερειάρχη Ηπείρου κο  Αλέξανδρο Καχριμάνη  και τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Ηπείρου κο.  Ευστράτιο Ιωάννου για την εμπιστοσύνη ανάθεσης της εκπροσώπησης της Περιφέρειας Ηπείρου στο Workshop “Benvenuti in Grecia” από το Επιμελητήριο μας.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νεκρός βρέθηκε 70χρονος στον Άγιο Θωμά Πρέβεζας – Τον αναζητούσαν συγγενείς του

Τραγωδία σημειώθηκε στον Άγιο Θωμά Πρέβεζας, όπου ένας 70χρονος...

Κοτσανόπουλο: Τέλος στην ταλαιπωρία με την υδροδότηση – Στην τελική ευθεία οι εργασίες αποκατάστασης

Μετά την έγγραφη αναφορά του Προέδρου και κατοίκων της...

Ν.Ε.Ε.Α. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ: «Συνάντηση κλιμακίου της Ν.Ε.Ε.Α. με τον Δήμαρχο Ζηρού»

Σε συνέχεια των δράσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα...