Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024, 6:39

Συγχαρητήρια επιστολή σε όλους τους εκλεγέντες από τον Ιατρικό Σύλλογο Πρέβεζας

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και την ανάδειξη των αιρετών στον πρώτο και δεύτερο βαθμό Αυτοδιοίκησης, ο Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας συγχαίρει για την επανεκλογή τους τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας κ. Ευστράτιο Ιωάννου, το Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νικόλαο Γεωργάκο,  το Δήμαρχο Πάργας κ. Νικόλαο Ζαχαριά καθώς και το νέο Δήμαρχο Ζηρού κ. Γεώργιο Ζυγούρη.

Ευχόμαστε σε όλους καλή και δημιουργική θητεία, ευελπιστώντας σε μία στενή και γόνιμη συνεργασία μαζί τους, για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων του τόπου μας και την προάσπιση της υγείας όλων τον συμπολιτών μας.

Θερμά συγχαρητήρια  επίσης στους περιφερειακούς, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και ιδιαιτέρως στους επανεκλεγέντες ιατρούς του Συλλόγου μας κ. Μιχαήλ Σπυρέλη, κ. Χρήστο Γούση  (Γεν. Γραμματέα του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας), κ. Κωνσταντίνο Κύρλα, κα. Ειρήνη Παπαδημητρίου και τον κ. Γεώργιο Πασσά (Διευθυντή ΕΣΥ – Νοσοκομείο Χατζηκώστα).

Τέλος, συγχαίρουμε για τον αγώνα τους και όλα τα μέλη του Συλλόγου μας που συμμετείχαν στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Το Δ.Σ. του
Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Νέες προσφορές από το Polis Market από 20/10 έως 11/11 – Δείτε το φυλλάδιο

Επόμενο Άρθρο

Κορονοϊός: Ασθενείς νοσηλεύονται με συμπτώματα μέχρι και 7 μήνες – «Δεν δουλεύουν τα φάρμακα»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...