Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023, 19:02

Στράτος Ιωάννου: ¨Αδιανόητη η απόφαση αναστολής της συναλλακτικής δραστηριότητας του Ταχυδρομικού Καταστήματος στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου απέστειλε επιστολή προς τη Διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων τονίζοντας την αναγκαιότητα συνέχισης της συναλλακτικής δραστηριότητας του Ταχυδρομικού Καταστήματος στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας και το μείζον πρόβλημα που θα δημιουργηθεί από την τυχόν αναστολή λειτουργίας του. Υπογραμμίζει πως μία  τέτοια ενέργεια θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα σε χιλιάδες κατοίκους οι οποίοι πραγματοποιούν σε αυτό καθημερινά τις συναλλαγές τους.

Στην επιστολή του αναφέρει ότι έπειτα και από την αναστολή λειτουργίας των υποκαταστημάτων των Τραπεζών, της Εθνικής Τράπεζας και της  Τράπεζας Πειραιώς είναι το μοναδικό στην περιοχή και εξυπηρετεί αποκλειστικά τις ανάγκες των πολιτών της Δημοτικής Ενότητας Θεσπρωτικού, αλλά και ευρύτερα καθώς το εν λόγω υποκατάστημα καλύπτει ανάγκες και Κοινοτήτων από όμορους Δήμους (Δωδώνης και Πρέβεζας).

Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης καθιστά απόλυτα σαφές ότι θεωρεί αδιανόητη την κατάργηση του καταστήματος καλώντας τη Διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων να αποφασίσει την οριστική παραμονή του καταστήματος στο Θεσπρωτικό.

Προηγούμενο Άρθρο

Χωρίς τις αισθήσεις του 90χρονος στην Λυμνιώνα Λυγιάς

Επόμενο Άρθρο

Παραιτήθηκε ο Θεόφιλος Κετίκογλου από μέλος της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...