Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024, 6:10

Στο MEGA CHANNEL τα Πρωτοχρονιάτικα εδέσματα της Πρέβεζας από τον Άγιο Θωμά (VIDEO)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας την ημέρα της Πρωτοχρονιάς συνηθίζει και φροντίζει να προβάλει τα ιδιαίτερα γαστρονομικά εδέσματα του τόπου μας, όπως Χριστόψωμο ,Βασιλόπιτα, Φοινίκια, Μπακλαβαδάκια και άλλα διάφορα, μοναδικά πράγματα που δημιουργούν οι νοικοκυρές της Πρέβεζας αυτές τις Άγιες μέρες.

Αυτή την φορά η Υπέροχη παρέα της Κυριακής Λεοπούλου με την Μαρία Αβραμίδου, την Ελένη Μαλέσκου και την Βασιλική Χόρτη παρουσίασαν για χάρη της εκπομπής τα τοπικά μας εδέσματα και τις συνταγές τους.

Συγκεκριμένα με την σειρά παρουσίασης η Μαρία Αβραμίδου έδειξε και μίλησε για την συνταγή του σκαλιστού Χριστόψωμου, στην συνέχεια η Κυριακή Λεοπούλου έδειξε με τον δικό της τρόπο την παραδοσιακή Βασιλόπιτα, συνέχισε η Ελένη Μαλέσκου με την παραδοσιακή συνταγή του μπακλαβά με καρύδια και ξύσμα πορτοκαλιού και τέλος η κυρία Βασιλική Χόρτη έδειξε και είπε τον τρόπο που πλάθουμε  τα Ποντιακής συνταγής Φοινίκια. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την συνεργασία με την Ένωση την υπέροχη και όμορφη γυναικεία παρέα , για την βοήθεια που πρόσφερε στην διεξαγωγή της εκπομπής.

Σίγουρα βγήκε μια υπέροχη τηλεοπτική εικόνα από την Πρέβεζα για τους τηλεθεατές της εκπομπής.

Σκοπός και στόχος της Ένωσης είναι η προβολή και προώθηση των τόσο σπουδαίων σημαντικών τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων και συνταγών της περιοχής μας αλλά και των ανθρώπων που δημιουργούν ιδιαίτερα γαστρονομικά εδέσματα και συνθέτουν την κουλτούρα, τον πολιτισμό και την παράδοση που δεν πρέπει να ξεχνάμε.

Συνηθίζεται να λέμε πως οι παρέες αλλά και οι ομάδες γράφουν Ιστορία.

Εδώ θέλουμε ως Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας να ευχηθούμε σε όλες και σε όλους Καλή Χρονιά με Υγεία, Ευτυχία, Αγάπη, Αισιοδοξία, Πρόοδο, Προκοπή, Συλλογικότητα για να πάει μπροστά ο Νομός μας που το έχει τόσο μεγάλη ανάγκη.

Επίσης γρήγορη επαναφορά στην κανονικότητα μακριά από την καταστροφική πανδημία του Covid 19 τόσο για την Ανθρώπινη Ζωή όσο και για την Επαγγελματική Ζωή και αποκατάσταση των επιχειρήσεων.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA CHANNEL, την εκπομπή” MEGA Σαββατοκύριακο ” τους παρουσιαστές της εκπομπής Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα, την αρχισυντάκτρια της εκπομπής κυρία Γιώτα Μαρία Πανταζίδου αλλά και όλους τους συντελεστές της εκπομπής για το άψογο αποτέλεσμα

Με τιμη
το ΔΣ


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Κοσμάς Κοψάρης, Απόστολος Αν. Τάσσης, Το ρολόι μέσα στο σύννεφο (Βιβλιοκρισία)

Επόμενο Άρθρο

Έτσι θα ανοίξουν τα σχολεία – Τι αλλάζει στα πρωτόκολλα – Τρία self test για τους μαθητές

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...