Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024, 23:35

Στους Βαλκανικούς αγώνες αισθητικής ομαδικής γυμναστικής οι σύλλογοι Κλεοπάτρα και Καλλισθένης

Η αποστολής του Α.Γ.Σ ”Κλεοπάτρα” Πρέβεζας
Η αποστολή του Α.Γ.Σ ”Καλλισθένης” Πρέβεζας

Δυνατή θα είναι η εκπροσώπηση της Πρέβεζας στους 3ους Βαλκανικούς Αγώνες Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής, που θα πραγματοποιηθούν στη Σόφια της Βουλγαρίας στις 8,9 και 10 Ιουλίου, με τους Αθλητικούς Συλλόγους “Καλλισθένης” και “Κλεοπάτρα” που θα συμμετέχουν με τρεις ομάδες και υπεύθυνες προπονήτριες τη Λίνα Χόικα και τη Βάσω Ζαντραβέλη.

Η αποστολή ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής από την Πρέβεζα με αισιοδοξία και χαρά και ήδη βρίσκονται στην Σόφια της Βουλγαρίας. Οι αθλήτριες μετά από σκληρή προπόνηση όλο το προηγούμενο διάστημα δηλώνουν πανέτοιμες για νέες εμπειρίες και διακρίσεις.

Tην αποστολή συνόδευσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Βαιόπολος ευχόμενος καλή επιτυχία σε όλες τις Ελληνικές ομάδες και δίνει ραντεβού τον Οκτώβριο στην Πρέβεζα με το Πανελλήνιο Κύπελλο Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής και το ΜISS DAPHNE που θα πραγματοποιηθεί 18,19 και 20 Οκτωβρίου στο ΔΑΚ Πρέβεζας.

Προηγούμενο Άρθρο

Ημερίδα διαβούλευσης για την 1η αναθεώρηση του σχεδίου διαχείρισης κινδύνων πλημμύρας λεκανών απορροής ποταμών του υδάτινου διαμερίσματος Ηπείρου

Επόμενο Άρθρο

Πολιτιστική βραδιά στο Αμφιθέατρο του Λούρου στις 8 Ιουλίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...