Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 19:38

Στις 23,24 & 25 Ιουλίου το Πανελλήνιο Τουρνουά PETANQUE στην Πρέβεζα

Το καθιερωμένο Πανελλήνιο Τουρνουά PETANQUE θα φιλοξενήσει και φέτος η Πρέβεζα στα γήπεδα της Κυανής Ακτής με την συνδιοργάνωση του Συλλόγου Φίλων Αμπαλί, του Δήμου, και του Επιμελητηρίου Πρέβεζας. Το τριήμερο από την Παρασκευή 23 έως και την Κυριακή 25 Ιουλίου φίλοι του Αμπαλί από πολλές περιοχές της Ελλάδας θα συμμετέχουν στο ξεχωριστό αυτό άθλημα που είναι στενά δεμένο με την παράδοση της πόλης.

Την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση των ομάδων και θα ακολουθήσει ο αγώνας χτυπημάτων που θα ολοκληρωθεί στις 9 το βράδυ. Το Σάββατο οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν πρωί και απόγευμα – αντίστοιχα και την Κυριακή ημέρα λήξης του πρωταθλήματος- όπου ο μικρός τελικός θα διεξαχθεί στις 6μ.μ και ο τελικός στις 7μ.μ, ενώ στις 8.30μ.μ θα ακολουθήσουν οι απονομές. Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Αμπαλί και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρης Καραμανίδης μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία τόνισε ότι η πόλη φιλοξενεί με ιδιαίτερη χαρά και φέτος το τουρνουά ενός παιχνιδιού που είναι στενά δεμένο με την παράδοση της περιοχής.

Μάλιστα οι ομάδες βρίσκονται στην Πρέβεζα εδώ και μέρες, συνδυάζοντας το τουρνουά με τις διακοπές τους και ενισχύοντας σημαντικά την τοπική οικονομία. «Η Πρέβεζα διαθέτει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες Αμπαλί και το σημαντικό είναι ότι η παρέα των φίλων του κάθε χρόνο μεγαλώνει» λέει ο κ. Καραμανίδης, υπογραμμίζοντας ότι κάθε απόγευμα τα γήπεδα της Κυανής Ακτής «σφύζουν» από ζωή κι από συμπολίτες που διασκεδάζουν, αθλούνται και συνάμα διατηρούν τους κοινωνικούς δεσμούς τους. Καταλήγοντας δε, αναφέρει: «Περιμένουμε τους φίλους μας (τηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις και τα άλλα υγειονομικά μέτρα) να παρακολουθήσουν τους αγώνες, να γνωρίσουν το Αμπαλί και να χαρούμε όλοι μαζί , τις προσπάθειες των παικτών και το υπέροχο τοπίο της Κυανής Ακτής».

Προηγούμενο Άρθρο

Σύνδεση Πρέβεζας με Ιόνια Οδό: Περιφερειάρχης και αντιπεριφερειάρχες είναι οι αρνητές της ανάπτυξης στην Ήπειρο

Επόμενο Άρθρο

Μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού θα διαβαστεί την Κυριακή και στους Ναούς της Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...