Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024, 19:16

Στις 17 Δεκεμβρίου η παρουσίαση του λευκώματος της Φιλαρμονικής

Πανηγυρικό χαρακτήρα θα έχει η εκδήλωση για την παρουσίαση του λευκώματος της Φιλαρμονικής Πρέβεζας “Ορφέας” που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου.

Μουσική εκδήλωση με τη συμμετοχή το Quinteto Καποδίστριας Φιλαρμονικής Κέρκυρας

Ο “Ο Ορφέας” ο αρχαιότερος σύλλογος στην Ήπειρο (έτος ίδρυσης 1920) μετά το νέο ξεκίνημά του υπό την προεδρία του Τάκη Παππά προχώρησε στην έκδοση λευκώματος στο οποίο “ξετυλίγεται” η ιστορία του του αλλά και η παράλληλη ιστορία της πόλης.

Η παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου και έχουν προσκληθεί να παραβρεθούν μεταξύ άλλων οι Μάκης και Μίνως Μάτσας (ο παππούς του οποίου υπήρξε κλαρινίστας στον “Ορφέα” , η πρώην υπουργός και σύζυγος του Μίνωα Μάτσα Όλγα Κεφαλογιάννη και ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει το μουσικό κουϊντέτο της Φιλαρμονικής Κέρκυρας (Καποδίστριας), ενώ μια μέρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί και δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο.

Την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση διοργανώνει ο “Ορφέας” με τη συνεργασία της Π.Ε και του Δήμου Πρέβεζας, αναμένεται να προσελκύσει πολλούς μουσικούς και φίλους της μουσικής αποτελώντας σημείο αναφοράς στις φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Προηγούμενο Άρθρο

Επίσκεψη Ανδρέα Ξανθού στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ – Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Αποτελέσματα, Βαθμολογία, Επόμενη αγωνιστική

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...