Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024, 7:09

Στην πρώτη τριάδα προτιμήσεων η Πάργα για τους Νορβηγούς σύμφωνα με το Apollo

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ελλάδα ως προορισμός που θα επιλέξουν για διακοπές οι Νορβηγοί εφέτος, σύμφωνα με με το διεθνές ταξιδιωτικό πρακτορείο Apollo.

Συγκεκριμένα το 54% των Νορβηγών που ρωτήθηκαν δήλωσαν ότι επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για τις φετινές διακοπές. Στη δεύτερη θέση είναι η Κροατία, σύμφωνα με την έρευνα. Σχεδόν το 85% των 1.500 Νορβηγών που ερωτήθηκαν απάντησαν ότι θέλουν να απολαύσουν τον ήλιο και να κολυμπήσουν στη θάλασσα, ως κύρια κίνητρα για διακοπές.

Στο μεταξύ εξαιρετικά δημοφιλής προορισμός για τους Νορβηγούς είtsoviliναι και η Πάργα για το 2021, σύμφωνα πάντα με το διεθνές ταξιδιωτικό πρακτορείο Apollo, καθώς κατατάσσεται στην πρώτη τριάδα.

Τα αποτελέσματα από την έρευνα είναι τα εξής:

  1. Κρήτη,
  2. Ρόδος,
  3. Πάργα,
  4. Κροατία,
  5. Zάκυνθος

Στην έρευνα, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων δήλωσε ότι θέλουν να κάνουν διακοπές σε ένα διαμέρισμα ή σε ένα μικρό, οικογενειακά διοικούμενο ξενοδοχείο και όχι σε μια διεθνή μεγάλη αλυσίδα, επειδή θέλουν να συνεισφέρουν άμεσα στους ντόπιους. Αν και σχεδόν το 80% των συμμετεχόντων δήλωσαν ότι δεν έχουν κάνει κράτηση για τις διακοπές τους, το 70% είναι ήδη σε διαδικασία κράτησης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προηγούμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 1886 νέα κρούσματα, 27 θάνατοι και 482 διασωληνωμένοι – 1 Π.Ε Πρέβεζας, 23 Π.Ε Ιωαννίνων και 2 Π.Ε Θεσπρωτίας

Επόμενο Άρθρο

Δεν σε ξεχνάμε – Ένας χρόνος πέρασε χωρίς την Αλεξάνδρα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...