Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 15:17

Στην Πρέβεζα 3-4 Σεπτεμβρίου το 1st DIGITAL BEACH SUMMIΤ

Ένα ξεχωριστό γεγονός θα φιλοξενήσει ο Δήμος Πρέβεζας στις 3-4 Σεπτεμβρίου. Ο λόγος για το Ψηφιακό Συνέδριο (1 st DIGITAL BEACH SUMMIT PREVEZA 2021) που θα πραγματοποιηθεί στο κάμπινγκ Μπουράνο στο Μονολίθι με την συνεργασία του ΕΟΤ, των Υπουργείων Ανάπτυξης, Ψηφιακής διακυβέρνησης και άλλων φορέων καθιστώντας την Πρέβεζα σημείο αναφοράς στις ψηφιακές εξελίξεις.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία επεσήμανε ότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική διοργάνωση η οποία θα αναδείξει το εξαιρετικό τοπίο της περιοχής μας σε συνδυασμό με τον χαρακτηρισμό της “έξυπνης” πόλης. Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα συζητηθούν θέματα που έχουν να κάνουν με το 5G, την ψηφιακή διακυβέρνηση, την εκπαίδευση, την υγεία και άλλους τομείς οι οποίοι πλέον εισέρχονται δυναμικά στον χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας.

Σύντομα θα υπάρχει ειδική ιστοσελίδα με περισσότερες λεπτομέρειες και εγγραφές για το συνέδριο οι δαπάνες του οποίου θα καλυφθούν κατά κύριο λόγο από χορηγούς που έχουν δηλώσει την σχετική επιθυμία.

Προηγούμενο Άρθρο

Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου «Βελτίωση εγκαταστάσεων αθλότοπου Θεσπρωτικού»

Επόμενο Άρθρο

O στόχος είναι να ξεχωρίζεις με ΜΕΘΟΔΙΚΟ…τρόπο!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...