Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024, 19:10

Στην Πρέβεζα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ και πρώην αρχηγός Γ.Ε.Α Γιώργος Μπλιούμης (video)

Στην Πρέβεζα στα πλαίσια της περιοδείας του ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου βρέθηκε το πρωΐ της Πέμπτης ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ Γιώργος Μπλιούμης.

Ο Γιώργος Μπλιούμης με καταγωγή από την Ελασσόνα Λάρισας διετέλεσε αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας και σήμερα είναι επίτιμος αρχηγός Γ.Ε.Α με τον βαθμό του πτεράρχου.

Τον κ. Μπλιούμη υποδέχθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου και Ανάπτυξης Ηπείρου Τάσος Δράκος με τον οποίο διατηρούν μια μακροχρόνια φιλία, το μέλος της Π.Ε της Ν.Δ Τζιανλούκα Ματσίρας, ο υποπτέραρχος ιπτάμενος ε.α Ιωάννης Τσαντήρης, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν. Πρέβεζας Νίκος Σολδατος ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Γιάννης Δαρδαμανης καθώς και στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας που εργάζονται στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Ακτίου.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής μίλησε στην κάμερα του ONTV για την συμμετοχή του σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση και την σημαντικότητα της ενδυνάμωσης των εκπροσώπων της Ν.Δ στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου με ανθρώπους οι οποίοι έχουν και τις γνώσεις αλλά και την διάθεση να προσφέρουν υπέρ της Ελλάδας.

Προηγούμενο Άρθρο

Αγώνες αθλοπαιδειάς ποδοσφαίρου δημοτικών σχολείων Ν. Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Φωτιά σε εστιατόριο με τραυματισμό του ιδιοκτητη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...