Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 10:46

Σταύρος Αμάραντος προς Δημήτρη Καραμανίδη: ”Έχεις μεταμορφωθεί σε καρικατούρα προέδρου” (βίντεο)

Και ενώ όλοι περίμεναν ότι η ”κόντρα” μεταξύ Λαϊκής Συσπείρωσης και προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Καραμανίδη, θα σταματούσε μετά τις εξηγήσεις του Κώστα Κύρλα, το μικρόφωνο πήρε ο επικεφαλής του συνδυασμού Σταύρος Αμάραντος και έφερε τα πάνω κάτω.

Ο Σταύρος Αμάραντος πήρε τον λόγο επί προσωπικού και απευθυνόμενος προς τον Δημήτρη Καραμανίδη του είπε: ”Με έθιξες προσωπικά, μου είπες ότι ευτελίζω την διαδικασία, με έθιξες πολιτικά, μου είπες ότι το μαύρο και το κόκκινο χρώμα είναι ωχρά”.

Στην συνέχεια ο επικεφαλής της Λαίκής Συσπείρωσης μίλησε για την θητεία του ως δημοτικού συμβούλου, αναφερόμενος στην θητεία Μπαϊλη και Κλάπα.

”Ποτέ μου δεν είχα προβλήματα με καμία δημοτική αρχή και ως Λαϊκή Συσπείρωση έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης. Είναι άλλο ζήτημα η σημερινή κατάντια της τοπικής αυτοδιοίκησης που έγινε παράρτημα και εξάρτημα του κρατικού μηχανισμού και των εκάστοτε κυβερνήσεων” τόνισε ο κ. Αμάραντος, ενώ κλείνοντας και απευθυνόμενος προς τον Δημήτρη Καραμανίδη του είπε: ”Έχεις μεταμορφωθεί σε καρικατούρα προέδρου”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Προηγούμενο Άρθρο

Κώστας Κύρλας: ”Γνωρίζω τον κανονισμό…δεν θέλαμε τέτοια ένταση΄΄

Επόμενο Άρθρο

Παρέμβαση του Γιώργου Νίτσα σε εκδήλωση για την Παιδεία για την υπεράσπιση του πανεπιστημιακού τμήματος της Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...