Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 17:50

Σπύρος Κυριάκης: Από την Φιλιππιάδα στην Αθήνα και επιστροφή στην Πρέβεζα

Οι Εθνικές εκλογές για τους υποψήφιους βουλευτές ειδικά της επαρχίας είναι δύσκολες, όταν πρέπει να συμμετέχεις και σε τηλεοπτικά πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών της πρωτεύουσας.

Εκατοντάδες χιλιόμετρα και πολλές ώρες στο τιμόνι και όλα αυτά για να κάνεις γνωστές τις απόψεις σου και να παρουσιάσεις το πρόγραμμα του κόμματος που εκπροσωπείς.

Αυτό συνέβη στον υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ Σπύρο Κυριάκη, ο οποίος την Δευτέρα το βράδυ μίλησε στην κεντρική ομιλία της Ν.Δ στην Φιλιππιάδα, για να ταξιδέψει στην συνέχεια στην Αθήνα και να παρευρεθεί στο πάνελ του Open στις 6 και μισή το πρωΐ και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή ”Ανοικτή Επικοινωνία”.

Αμέσως μετά ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ επέστρεψε στην Πρέβεζα για να βρίσκεται πίσω στις 10.30 ακολουθώντας ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα συναντήσεων με πολίτες σε ολόκληρο το νομό.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές για την εξυπηρέτηση των πολιτών

Επόμενο Άρθρο

Δήλωση στήριξης από τον Υπουργό Τουρισμού και υποψηφίου της Ά Αθηνών, Βασίλη Κικίλια στον Στέργιο Γιαννάκη (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Γιώργος Δημητρίου : Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου – “Η 21η Μαΐου είναι η αρχή της πολιτικής αλλαγής που χρειάζεται ο Νομός μας”

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, 28 Απριλίου, […]