Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το φορολογικό έξω από τα Δικαστήρια προχώρησαν σύλλογοι και σωματεία

Ημερομηνία:

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το πρωΐ της Τετάρτης έξω από το Δικαστικό Μέγαρο με την συμμετοχή εκπροσώπων συλλόγων και σωματεία με αφορμή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Στους συγκεντρωθέντες μίλησαν ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πρέβεζας Θωμάς Γεωργίου, ο πρόεδρος του Σ.Ε.Ε.Λ.ΦΟ. Πρέβεζας ο Αποστόλης Σταυρίδης και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας Ανδρέας Καραμάνης.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε με ομιλία από τον Θωμά Γεωργίου, Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου, ο οποίος  υπογράμμισε την απαίτηση απόσυρσης του επίμαχου νομοσχεδίου γιατί πλήττει τη συντριπτική πλειοψηφία των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ανδρέας Καραμάνης, ανέφερε ότι οι συνέπειες του φορολογικού νομοσχεδίου είναι πολύ βαριές, οδηγώντας χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους και εμπόρους στο λουκέτο. Τόνισε ότι αντί η κυβέρνηση να κυνηγάει τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους ως φοροφυγάδες δίνοντας ταυτόχρονα φορoασυλία στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους τώρα να θεσπίσει αφορολόγητο όριο για όλους τους αυτοαπασχολούμενους.

Ο πρόεδρος του Σ.Ε.Ε.Λ.ΦΟ. Πρέβεζας ο Αποστόλης Σταυρίδης αναφερόμενος προς τους, μικρούς εμπόρους, τους επιστήμονες και τους αυτοαπασχολούμενους της πόλης μας οι επιπτώσεις που φέρνει το νέο άδικο φορολογικό νομοσχέδιο είναι καταστροφικές με την εισαγωγή οριζόντιου τεκμαρτού εισοδήματος και ενός ολόκληρου «ψηφιακού λαβύρινθου». Μας οδηγούν στον αφανισμό.

Η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων είναι μονόδρομος, όπως τονίστηκε στην διαμαρτυρία, ενώ κοινό αίτημα όλων των σωματείων και συλλόγων είναι η απόσυρση του φορολογικού νομοσχεδίου.

Μόνο η συνέχιση και η μαζικοποίηση του κοινού αγώνα μας μπορεί να τους εμποδίσει να ψηφίσουν το νομοσχέδιο που μας στην καταστροφή. Να αποσπάσουμε κατακτήσεις προς όφελος των επαγγελματιών και των αυτοαπασχολουμένων, καταλήγουν με ανακοίνωσή τους.

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δήλωση Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου για τη λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου

«Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα και δημόσιες τοποθετήσεις σχετικά με...

Ανοίγει τη Δευτέρα 18 Μαΐου το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας

Την έναρξη λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας για τη...

Μαθητές και Εκπαιδευτικοί από τη Ρουμανία στην Πρέβεζα μέσω Erasmus+

Το 1ο Γενικό Λύκειο Πρέβεζας είχε τον συντονισμό και...

Δράσεις από την 1η ΤΟΜΥ και τη ΣΑΕΚ Πρέβεζας στο ΚΗΦΗ Πρέβεζας

Ο ερχομός της άνοιξης συνεπάγεται και την ανάπτυξη αλλεργιών....