Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 23:53

Σε πρώτο πλάνο οι ομορφιές, η ιστορία και οι παραδόσεις της Πρέβεζας στο Greek TV του Λονδίνου

Την Πρέβεζα της θάλασσας, της ιστορίας, της γεύσης, των χρωμάτων και της παράδοσης παρουσίασε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου κ. Λεωνίδας Αργυρός παραχωρώντας συνέντευξη στο Greek TV του Λονδίνου. Ο κ. Αργυρός έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην καλή επιδημιολογική εικόνα που παρουσίασε η Πρέβεζα όλο το διάστημα της πανδημίας αλλά και στην ανοδική πορεία των εμβολιασμών για τον covid 19, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για έναν ασφαλή και πολύ ελκυστικό προορισμό που ενδείκνυται για αξέχαστες διακοπές.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου παρουσίασε τις παραλίες, τους αρχαιολογικούς χώρους, την ιστορία αλλά και τις επιλογές θεματικού τουρισμού που δίνει στον επισκέπτη η Πρέβεζα, υπογραμμίζοντας ότι οι «συνδυασμοί» που μπορούν να γίνουν είναι πολλοί και με έδρα την Πρέβεζα κάποιος να γνωρίσει ολόκληρη την Ήπειρο αλλά και τα νησιά του Ιονίου. Η γειτνίασή της με το αεροδρόμιο του Ακτίου εξάλλου καθώς και η εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο ενισχύει ακόμη περισσότερα τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της και την καθιστά ακόμη πιο ελκυστική.

Ο κ. Αργυρός προέβλεψε τέλος ότι η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη από την περσινή, ενώ τα επόμενα καλοκαίρια μετά την πανδημία η τουριστική κίνηση της Πρέβεζας θα «απογειωθεί».

Aκολουθεί ο σύνδεσμος με τη συνέντευξη

Προηγούμενο Άρθρο

Νέα Ένωση Ξενοδόχων: Στο Καστοριανό Τηλεοπτικό Κανάλι “Δίκτυο 1” η Πρέβεζα!!

Επόμενο Άρθρο

Δήμος Πάργας: 14η Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδότη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...