Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 15:49

Σε μηνύσεις προχωρούν οι επαγγελματίες μιλώντας για οργανωμένο σχέδιο εναντίον τους

Όπως είχαμε αναφέρει σε ρεπορτάζ του onprevezanews.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) σχετικά με το θέμα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Πρέβεζας και όμοιο δεν υπήρξε ξανά, οι επαγγελματίες που ”έπεσαν” θύματα μιας καλοστημένης προσπάθειας εξόντωσής τους, περνούν στην αντεπίθεση, σύμφωνα με τον δικηγόρο που τους εκπροσωπεί Βασίλειο Γιάπρο.

Το onprevezanews.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο των επιχειρηματιών, τα ονόματα των οποίων ”μπλέχτηκαν” στην υπόθεση αυτή, κ. Γιάπρο, ο οποίος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ τονίζοντας τα εξής: ”Είμαστε πλέον πεπεισμένοι ότι πίσω από όλα αυτά βρίσκονται κάποιοι οι οποίοι είχαν ως μοναδικό σκοπό τους, να θίξουν την επαγγελματική και προσωπική ακεραιότητα των εντολέων μου. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε στην κατοχή μας πάρα πολλά αδιάσειστα στοιχεία, από τα οποία φαίνεται ότι όλο αυτό ήταν οργανωμένο. Σίγουρα όλοι αυτοί που εμπλέκονται στην υπόθεση και προσπάθησαν να βλάψουν τους εντολείς μου θα λογοδοτήσουν απέναντι στην ελληνική δικαιοσύνη”.

Οι διωκτικές αρχές συνεχίζουν να ερευνούν και να συλλέγουν στοιχεία τα οποία θα καταθέσουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης με τον φάκελο της δικογραφίας μέρα με την ημέρα να μεγαλώνει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του onprevezanews.gr στην δικαιοσύνη θα λογοδοτήσουν και όσοι αναπαρήγαγαν μέσω social media,  κυριώς την είδηση αυτή με την οποία αναστατώθηκε μια ολόκληρη πόλη, μα πάνω από όλα σπιλώθηκαν επιχειρηματίες και οικογένειες.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Άσκηση touch & go awacs πάνω από την Πρέβεζα (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Χρήστος Λουκούμης (πρόεδρος Αχέρων): ”Ένα-ένα βλέπουμε τα παιχνίδια…”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...