Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024, 9:23

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Πρέβεζας ενόψει της επανέναρξης των μαθημάτων στα σχολεία

Στη λήψη συγκεκριμένων μέτρων προχώρησε ο Δήμος Πρέβεζας ενόψει της επανέναρξης των μαθημάτων  που ξεκινούν τη Δευτέρα 11 Μαϊου  αρχής γενομένης από τη Γ΄ Λυκείου.

Μέσα στην εβδομάδα  έγινε  διανομή καθαριστικών, απολυμαντικών, χεριών, επιφανειών κλπ σε  όλα τα σχολεία  καθώς και επαρκής ποσότητα αντισηπτικών χεριών που απέστειλε το Υπουργείο Παιδείας για τα σχολεία Β΄ Θμιας Εκπαίδευσης.

Επίσης όλες οι καθαρίστριες των Γυμνασίων και Λυκείων επέστρεψαν στα καθήκοντά τους από αρχές της εβδομάδας ενώ ενισχύθηκαν με καθαρίστριες από τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία προκειμένου να υπάρχει επαρκής καθαριότητα στις μονάδες που ανοίγουν από τη Δευτέρα.

Για την προστασία των καθαριστριών διατέθηκαν σε κάθε εργαζόμενη γάντια, μάσκες και ποδιές ενώ οι Σχολικές Επιτροπές μερίμνησαν να δοθούν από 2 υφασμάτινες μάσκες σε κάθε μαθητή και η αρχή θα γίνει από τα παιδιά της Γ΄ Λυκείου.

Να σημειωθεί ότι στα σχολεία έχουν γίνει σχολαστικοί καθαρισμοί και απολυμάνσεις ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα ή έλλειψη προκύψει.

Προηγούμενο Άρθρο

Ν. Ε. Κινήματος Αλλαγής Ν. Πρέβεζας – Συλλυπητήρια επιστολή για τον Δημήτρη Κρεμαστινό

Επόμενο Άρθρο

Ευχαριστήριο του Γ.Ν. Πρέβεζας προς τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών ‘”ΕΛΠΙΣ”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...